Fadimeaydin Kızlar merhaba benim adetim 5 gün geçti bel agrisi ve kasik ağrılarım var bugün sabah kan testi verdim negatif acaba neden gecikti böyle hiç böyle bise olmamıştı
Deletedmom627372 Fadimeaydin benim bugün 3 gün geçti test yaptım sabah anında 2 çizgi oldu yarın kan vericem hastanede
Fatima18 Fadimeaydin bende 10 gün gecikmeden sonra testde silik çizgi çıkdı 3-4 gün daha geçdi test yapdım çift çizgi koyu şekilde çıkdı. Daha doktora gitmedim ama test hamilelik gösterdi. İnşallah doğru. Allah isteyen her kese nasib etsin
Fadimeaydin Anldim vallahi akintim var süt beyazı kasik ağrım var böyle mideme doğru sislik ilk defa gecikti bense ümitle gittim ama negatif çıktı kanda neyse olmazsam 1 hafta daha bekleyeyim çok sagolun
HilalEyce Fadimeaydin benim ki 10 gün geçti belli olmadı kan da çıkmadı 17 gün sonra çıktı kan da inşallah vardır
Fadimeaydin Fatima18 inşallah amin benimde bugün gecikmede 7. Günüm akintim ve aşırı bel ağrım var hayırlısı hayal kırıklığına uğramak istemediğim için test yapmaya korkuyorum dün yaptım negatif çıktı