Durununanasi Demir ilacı ne kullanıyorsunuz 19 haftalığım doktor hiç ilaç vermedi Ne vitamin ne kan ilacı normal mi?
Berfi Durununanasi Değerlerinize baktıysa normal. Ya da şikayetlerinize göre de değerlendirmiş olabilir. Doktorunuza güvenmiyorsanız değiştirin bence.
Nasaearth Durununanasi bazı doktorlar ilaç kullanmayı desteklemiyo ihtiyaç görse verirdi özele mi gidiyosun ? Benimki de sadece omega vermişti onun içinde d vitamini ve Demir var ekstra kullanma demişti ama diğer doktorum verince hepsini kullanmaya başladım
guly1 Durununanasi benim doktorum eksik değerlerim olmasa bile verdi bebek senden alıyo eksilmesin diye
Sinoooom Durununanasi doktorum 19 haftalıkken bana vitamin ilacı vermişti şimdi de kullanıyorum kendim de doktoruma söylüyorum ama mesela unutkanlık aşırı oldu vitamin eksikliğim var 🤦🏻♀️
Durununanasi Nasaearth evet özele gidiyorum bir haftadır yemek yemeye başladım ondan önce doğru düzgün birşey yiyemiyordum zaten
Karaaslan Durununanasi ben 29. Haftadayim hic ilac kullankiyorum degerlerinebgore verir zTen. Ozellikle hap yutamadigim icin kendim de istemedim zaten .
Rukiyoloji Durununanasi ilk bebeğimde doktor bana da kan ilacı vermemişti kan değerlerim normaldi. Bu gebeliğimde başka doktora gidiyorum ve kan değerlerime bakmadan kan ilacı yazdı. Her içtiğimde midem bulanıyor ama yine de içiyorum 🤷♀️ İsmi de ferrozinc
minik22 Durununanasi bana da o haftalarda başlamıştı demir ilacı mideyi hassaslaştırıyomuş o yüzden midenin biraz düzelmesini bekledim demişti bide multivitamin verdi
Sevdapl Durununanasi 13 haftalığım dün bunları verdi. DEMİR hapını 15 gün sonra kullanmaya başla dedi. https://imgyukle.com/i/ESExcA
Bora5832 Durununanasi ben feramat kullandım mide bulantısı veya başka bir şey yapmadı demir ilacı genelde kullandiriyolar diye biliyodum ben
Dygsacli Demir ilacı beni de mahvetti sanki midem daha da kötü doktor istersen bırak ya da bir gün al bir gün alma dedi… Bir gün kabız bir gün ishal yapıyor sanki
Honeyinci Dygsacli solgar markasinin demir takviyesini kullaniyorum ben. Demir ilaclari genelde kabizliklik yaptigini bildigim icin arastirip yan etkisi olmayani buldum. Cokta memnunum 29. Haftamdayim hic kabizlik yasamadim