Bsrzy Geçmeyen bir bel ağrım var normalde ovunca falan geçerdi ama bugün hiç geçmedi, sanki kopacak orta yerinden , sol kasığımdaki ağrı da devam ediyor ama bunun için de acile gidilir mi bilmiyorum ilk doğum olduğu için , aynı durumu yaşayanlar naptınız
Nasaearth Bsrzy ben 34.haftada yaşadım nst alttan muayene vs yapıldı en son enfeksiyon çıktı ama bence gidin aklınız rahat olsun
leylo29 Bsrzy ay canim bnde 38 haftalik kasik agrisi var solda genelde belde cok degil ama ozel bolgemde cok agri oluyor ara ara sancim oluyor karnimda da var
Busra2013 Bsrzy belkı dogum flndır doktora yaz bence bende 38 haftadayım benım sırtım ayakta durunca agrıo
Bsrzy Nasaearth ben tahlil yeni yaptırmıştım da enfeksiyon yoktu ama bakalım bugünün sonunda gidecek gibi duruyorum çok teşekkür ederim🙏🏻
Bsrzy leylo29 işte ben de bunlar doğum sancısı mı oluyor yoksa daha doğuma hazırlanma ağrıları mı onu anlayamadığım için aceleci davranıp gitmek de istemiyorum acile ama daha da devam ederse mecbur gidicez artık
Bsrzy Busra2013 benim yürüyünce hafifliyor biraz , işte doğum sancısı anlık ve düzenli dedikleri için o değildir diyorum ama bilemiyorum da çünkü benim geçmek bilmeyen bir kasık bir de bel ağrısı var ansızın giren çok nadir ağrılarım oluyor bakalım bugün biraz daha gözlemleyeyim duruma göre
Busra2013 Bsrzy ayn annem dedı sancı adet gıbı yada buyuk tuvalete cıkacak gıbı olursa dogum oluo dedı