LinaEmine Doktor benim ultrasonum eski o yüzden görünmüyor olabilir dedi detaylı başka yerde çekileceğim ultrason birde boş gebelik olsa değerler sıfırlanır mı benim değerlerim 43 binde
SimgeTuna LinaEmine artık beta değil de kesenin boyutu önemli canım kese 25 mm üzerinde değilse boş gebelik denmiyor
TugceArslan LinaEmine Ben de çok endişe etmiştim. 8. Haftadan sonra kese görüldü. İnşallah sağlıcakla bebiş oluşur🙏🏼
Nazendehanim LinaEmine kese çapiniz ne kadar , doktor bana kese capiyla boş gebelik demişti , vajinal bakıldı mi ? beta gebeyken sifirlanmiyor kürtajdan sonra başlıyor n benim kürtajdan sonra 2 ayda sifirlanmisti
SimgeTuna LinaEmine anladım canım ultrasonu yeni olan bi doktorda görünür belki benim ilk gittiğim doktorun cihazı da çok eskiydi 8. haftada vajinal ultrasonda görmüştük bebeği inşallah görünür 🙏🏻
LinaEmine SimgeTuna doktor hiç vajinal ultrasonu teklif etmedi şüphelense ederdi değil mi hayırlısı olsun inşAllah 🥰
SimgeTuna LinaEmine çoğu kadın korkuyor ya bir şey olur vs diye belki o yüzden hemen teklif etmiyorlardır canım benim doktorun cihazı kötü diye 11. haftaya kadar vajinal ultrasonla baktı sonra doktor değiştirdim zaten, inşallah kuzum🙏🏻🙏🏻
Nazendehanim LinaEmine ilginç herhangi bir şey dememesi , benim 25 mm di kanama alanı görüldü ultrasonda onun üzerine kürtaj oldum , inşallah siz bebeginizi görürsünüz