Kızlar merhaba doğum hikayemi anca yazabiliyorum.sezeryan doğum oldu bizim ki şuan 15gunluk 🙂Sakarya eğitim ve araştırma yeni kadın doğum da sezeryan oldum.biz aslında normal doğum bekliyorduk.39+3kontrole gittik 2cm acikligim varmış ben HC bir şey hissetmiyorum tabi ağrım falan yok ve hayatımda ilk defa çatı muaynesi oldum.hic öyle anlatıldığı gbi degil haff vir acı gibi o da doktor elini ileri doğru ittirdigi için.benm şekerim var diye doktor yatış verdi.dogum haneye çıktık bir doktor ve üç asistan çatı muaynesi yaptı hiç acımadı ve ben nefes almk icin zamn istedim çok iyi davrandılar.cok sansliyim🙂sonra ebem geldi beni tek kişilik odaya aldı orada lavman yapıldı.hic acımadı sadece içinizde o suyu hissediyorsunuz o kdr.sonra nstye bağlandım ve alttan suni sancı verldi.o benim birazcık canmi yaktı belki de ebenin elindn bilemdm cnku ileri doğru ittiriyordu uzun birseydi.nst de sancı var ama ben hissetmiyorum.120leri gördük yani.neyse ben suni sancı almadn önce bana sezryan formu da imzalatmslardi
Megersem benim catim çok darmış normal doğum imkansizmis. Ve bir saat suni sancı aldıktan sonra acil sezryana alındım. Sonda sancı odasında takldi itiraf ediyorum ki o canmi yaktı yani.ameliythanedekiler de çok iyiydi ve doğumu bana anlatan biri vardı elimi bile tuttu ben birz korkmstm destek oldu bana 🙂kombine anestezi oldum.bebegimi yanağıma dokundrtturup götürdüler.2gun hastane de kaldık çok agrm oldu evet ama hastaneden çok memnun kaldm.surekli bebek ve benmle ilglndlr .sadece karından çok fazla bastıran oldu benim için en zoru oydu.karindan bastırırken alttan da bakiyormuslar tabi ben uyusk olduğum için sonradan fark ettim🙂yürümede zorlandm ama basm HC dönmedi bol bol yürüdüm ve gaz çıkardım.devlet Hastanesi’nde bu kdr memnn kalacgm aklma gelmzdi🙂ameliyattan snra gıkım ckmadi.aci eşiğimi düşük sanrdm ama baya yukskmis 🙂şuan o acilari unuttum.ins sizler de memnn kalrsnz biraz şans sanırım.uzun oldu sorularnz varsa müsait oldkca cevaplarım 🙂🙂