ebru3564 Ayrıntılı ultrasonda sol uterin arterde direnç artışı vardı tek taraflı olunca ilaç kullanılmasına gerek yok dedi doktor bugun başka nedenle özele gittim o da aspirin kullanmamı söyledi kullanan varsa yardımcı olur musunuz
ebrue66r ebru3564 ilk hamileligimde gebelik zehirlenmesi yasadım şimdi 19. Haftamdayım 12. Haftada başladı kullanıyorum
Cyda-123 ebru3564 biz 36.haftaya kadar kullanacağız. Benimde umbilikal arterde bir tıkanma söz konusu
tarhannrabia ebrue66r peki nasıl işerledi süreç Bebeğiniz allahın izniyle yaşıyor dimi benimde tansiyonum yğkseldi 22. Haftada şuan 26 haftalık oldum idrarda protein negatifti ama hala tansiyon takibi yapıyorum sizin kaçıncı haftada oldu gebelik zehirlenmesi
ebrue66r tarhannrabia çok şükür yaşıyor 8 yaşında 36. Haftada aldırlar çünkü bilemediler gebe zehirlenmesi olduğunu tansiyonum hep yüksek çıkıyor du hastanede yatıp normale dönüp çıkıyordum birde özel hastaneydi gelişim geriliği diyorlardı hep 2300 doğdu şimdi ikinci hamileligimde olma ihtimali var diye coraspirin başladı şükür tansiyonum yok hergun takip ediyorum sağlık ocağına gidip aşırı derece su ve yoğurt yiyordum bunlar sayesinde zehirlememiş beni idrardan gitmiş