Eda_46 Tahminleri sizce doğru tutuyor mu 😊😊hangisinde kız hangisinde erkek olasılığı fazla tutuyor 😳💜
Papiiii Eda_46 yaa buna asla inanmada hurafe seyler.Ama yanii karnımızda o sekli alana kadar zaten bebegimizin cinsiyetini oyreniyoruz daha karnimiz bazilarinda cikmadan bebegin cinsoyetini oyreniyo ne gerek var sanki bunu bilmemize sivriymis yuvarlakmis erken 12 haftada en gecde 14de net biliyonuz zaten o zamanda karniniz cikmamis oluyo cok gereksiz seyler valla)))
Duygu_12 Bn inanmiyorum bu duruma Bn iki hamilelik de de ayni belirtiler vardi tipa tip ayni ama ilk erkek şimdi kiz bebek
Serapmehmet_19 Daha yuvarlak yassı olanlara kız deniyor, öne doğru sivri olanlara da erkek bebek deniyor daha çok, diye biliyorum canım
Sena_liya Serapmehmet_19 benim ki tam tersi iki oğlumda da yaygın bir göbeğim varken şimdi yüce Allah kız nasip eyledi çok şükür öne doğru sivri🤭 yengem de de böyle olmuştu alakası varmı dır bilmiyorum tabi ama bende böyle
Eda_46 Sena_liya benimde liseden arkadaşım gebe şuan onun ki de yaygın yassı ama kız 😳çok enteresan kimisinde tutuyor bu yorumlar sizinki gibi 😍💜💜
Serapmehmet_19 Sena_liya tam tersi de olabiliyor dediğin gibi, etrafta öyle tabir ediliyo genelde yuvarlak kız sivri erkek diye, mesela ekşi kız tatlı erkek derler ama ben aşırı ekşi yiyorum oğlum olucak, biz bütün tezleri çürütüyoruz😅😅