Gzmelc Kizlar 13. Haftadayim doktorum 19. Haftada biontech ol dedi sizzz oldunuzmu olduysaniz sorun yasadinizmi olma diyen doktorlarda var onceki iki asim sinovac gecen yaz olmustum etkisi gecmistir bile yaniii
Edadrmz Gzmelc valla ben 2 doz biontech oldum hamile kalmadan önce doktorum 2 dozu ol 1.5 ay dAha bekle öle hamile kal dedi bende öle yaptım . Geçen haftalrdada 3.doz için sağlık bakanlığından aradılar dedim hamileyim olmıcam doğumdan sonra olmayı düşünüyorum ölede yapıcam
Mysaa Gzmelc 6 haftalıkken gittim doktorum asılarımı sordu bende 1 tane olmustum 2. Neden olmadın olabilirsin vs böyle konuştuk 7. Haftamda 2. Biontech Asım’ı oldum 2 gün haff kolumda agrı oldu bi yan etki görmedim canım
Ece__ Gzmelc Hamileliğimin 3. ayı biter bitmez 2 doz biontech oldum (doktorumun önerisiyle) 3 ay geçince de hatırlatma dozumu oldum. Hiç bir problem yaşamadım (ki çok fazla alerjim var o yüzden yan etkiler olur diye korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı şükürler olsun)
3mlek2bebkannesi Gzmelc ben ayın 3 oldum biontech hiç bir yan etkisi olmadı doktorum özellikle bu aşıyı istedi koruma süresi daha uzun diye
Selfet06 Ben hamilelikten önce 2 tane vurunmustum doktoruma sordum oda vurunabilirsin dedi bende geçen hafta vurundum sadece kol ağrısı oldu 2 gün bide baş ağrısı oldu bende tabi kişiden kişiye değiştir bende bunlar oldu sonra geçti ☺