Yelizzzz34_ Haftadayım her gün iç çamaşırımı değiştiriyorum özelliklede beyaz giyiyorum ve akıntım o kadar çok oluyor ki çamaşırım sapsarı lekeleniyor, çok da pis kokuyor yani bu normal mi var mı bu haftalarda böyle yaşayan?
Prensesss123 Yelizzzz34_ ben yaşıyorum canım malesef bu 3. Gebeliğim önceki ikisi de aynıydı her gün 3-4 kere değiştiriyorum iç çamaşırımı akıntıdan enfeksiyon testi de yaptırdım bişey çıkmıyor önceki 2 gebeliğimde doğumdan sonra bitmişti akıntı .
MelekEzgi Yelizzzz34_ renginin sarı ve koku olması enfeksiyon belirtisi. Süt beyazı sümüksü kıvamdaki akıntı normal sayılıyor gebelikte. Ben her iki gebeliğimde de enfeksiyon geçirdim antibiyotikle geçiyor, baktırsanız iyi olur. ☺️
elifinilki27 Yelizzzz34_ Ben şu an onunla mücadele ediyorum tahlil yaptırdım ve yüksek oranda mikrop çıktı kesinlikle gidip tahlil yaptırın
Yelizzzz34_ SunnyG mantar olsa kaşıntımda olurdu diye düşünüyorum enfeksiyon içinde tahlik yaptırdım bir şey çıkmadı 👀
Yelizzzz34_ Prensesss123 benimde aynı idrar tahlili yaptırıyorum birşey çıkmıyo hamilelikten demekki :)
Yelizzzz34_ MelekEzgi ilk öyle beyaz ve sümüksü oluyor zaten daha sonra çamaşırda durunca sararıp koku yapıyor 👀 günlük pedde kullanıyorum ama yinede değiştiriyorum çamaşırımı
Yelizzzz34_ elifinilki27 1 ay önce yaptırmıştım tahlili bir şey çıkmamıştı ama yinede dediğiniz gibi yaptırmakta fayda var :)
elifinilki27 Yelizzzz34_ Kesinlikle yaptırın bende tahlillerimi yaptırıyordum düzgünce ama ne fayda ne kadar dikkat etsekte bu haftalarda illaki oluyormuş
Serpillcan Yelizzzz34_ benim de öyle bende anlamadım 29 haftadayım , sürekli sarı akıntı , artık iç çamasır değiştirmekten yoruldum