Minikkomando Merhabalar şuan Şırnak’ta görev yapmaktayım. Bütün kontrollerim burda yapıldı böylede devam edecek. Karabük te memleketimde doğum yapacağım, çok doktor görmeye vaktim olmayacak bu yüzden önerileriniz var mı?
Ayse13ozalp Minikkomando ben 26 gün önce araştırmada yaptım doğum bütün kontrollerimi medikarda oldum doğumda orda olacaktı maalesef covit olduğum için araştırmada doğum yapmak zorunda kaldım ama iyikşde araştırmada yapmışım tabi illa özelde farklıdır ama inanın o an onu düşünmüyorsun bebegım sağlıklı doğusunda gerisi boş
Nil1308 Minikkomando özelde popüler olan erdinç bey araştırmada izzet bey Ben medikar hatice hanıma gıdıyorum ve memnunum 9 aylığa girdik artık bı tek benim isteğme kalsa olanak olsa hatice hanım ve arastırmada dogum yapmak ısterdım medikar gereksiz fazla dogum ucretlerı alıo ee izzete de randevu bulamıyorum erkenden gıtsem oturma halınde bıle hemen şişiyorum burdan da arastırma elenio Kısacası elde kalıo yıne medikar şakir ve erdinç hastası dogum yaptıranı cok oldugundan onların ısımlerı cok duyma ıhtımalın yuksek ama ben hatice hanımı da öneririm 🥰
uzaldlal Minikkomando medikarda şerife hanıma gidiyorum çok çok memnunum arkadaş gibi resmen ve He konuda içimi rahatlatıyor 🙏🏻 Tüm arkadaşlarım medikarda doğum yaptı bu bölgede en çok önerilen orası bende medikarı tercih edeceğim 😊
Ayse13ozalp Minikkomando ya şöyle gerçekten çok pahalı 2 katına çıktı fiyatlar ben mecburi doğum yaptım ve ben yaptıktan sonra bi arkadaşımda gitti yaptı devlet şans işi ebeler iyiyse gerçekten doğum güzel oluyor ki ben pozitif vaka olmama rağmen baya ilgilendiler