EnginMelikeTrkeri Kızlar merhaba Yen’i Doğan bebeğe soda verildiğinde gaz sancısı çok şiddetli olmazmış diye duydum doğruluk payı var mi acaba çevresinde gören duyan 😌
Miniklerim03 EnginMelikeTrkeri ben ilk ogluma verdim gazı gttikten sonra bi sorun olmadı gazlı bi bebek değildi cok şükür
Sedefali EnginMelikeTrkeri bizde verdik faydasını da gördük ☺️Zaten Doğuma girerken açıp bırakın çıkana kadar o asiti gider biz böyle yapmıştık
eydaNurParldar Yeni doğan bebeğe soda verilir mi bilmiyorum ama siz eğer kimyon veya bu içerikteki momtea içerseniz zaten aşırı bir gazı olmayacaktır
Reyhanazra Kesinlikle verin gaz sancısı pek olmuyor bebeklerde ama önce sodanın kapağını açın gazı gitsin sonra verin hiç bir zararı yok oğluma verdim çok şükür gazı olmadı Allah izin verirse 15 gün sonra 3.doğumum olacak bebeğime tekrar vermeyi düşünüyorum
Reyhanazra ZeYnebetul evet doğduktan sonra veriyoruz miktarı 1 2 tatlı kaşığı kadar yani bebek odaya geldiğinde verebilirsiniz
Reyhanazra EnginMelikeTrkeri maden suyunun gazı bitene kadar açık kalması gerek tamamen gazı gidince verebilirsiniz