Zeynepeymen Merhaba anneler,adana güzelyalı hastanesinde sezeryan ile doğum yapacağım.Hastaneden memnun kalanlar varmı acaba.Yada kendiniz olmasanızda çevrenizden memnun kalanlar varmı? lütfen yardııımm..
Eflinimm Zeynepeymen canım ben orda 2 yıl önce doğum yaptım 2 ablamda orda doğum yaptı 1 i 4 ay diğeri 6 ay oldu bende tekrar hamileyim şuan orya gidiyorum doğumda Allah izin verirse orda olacak gönül rahatlığıyla gidebilirsin hastaneden çok memnun kalacaksın hemşireler falan gerçekten çok güler yüzlü sürekli yanına gelip gidiyorlar oda temizliği falan çok iyi hangi doktora gidiyorsun. ☺️
Sedefege Beş gün önce arkadaşım yaptı önder başeğmez de bir sıkıntı ya da memnuniyetsizlik olsaydı söylerdi cnm.
Zeynepeymen Sedefege teşekkür ederim,ıkı hafta sonra şehir dışından gelip orda olucağım umarım memnun kalırım
Zeynepeymen Eflinimm yaa içime su serptiniz ben niğdede yaşıyorum burası kücük bir sehir özel hastane bitane orasıda devletten farkı yok adanada ailem yaşıyor bu yüzden burdaki doktorum adana ile anlaşmalı bu yüzden orda olacagım.Temizlik hijyen ve sonra güler yüz benım için cok önemli
Eflinimm Zeynepeymen için rahat olsun canım doktorlarida çok iyi hemsirelerde hastanede iyi memnun kalacaksın yani ☺️
Asivemavi Zeynepeymen bende memnunum hastaneden celal beye gidiyorum çok iyi bir dr hastane hemşirelerde öyle ama doğum ücretleri hakkında bilgim yok daha yeniyiz