beyazkalp Kızlar merhabalar şuan uygulamada 9+2 gözüküyor ama dün doktora gittiğimde doktor 6+4 dedi neden olur bilgisi olan var mı renkli ultrasona girmiştim bu arada 🙂
mercimeginannesiiii beyazkalp Geç döllenme olmuş muhtemelen canım. Kese, bebek, kalp atışı bunlar önemli. Sağlıklıca al kucağına inşallah 🌸
gizemsahinuymaz beyazkalp geç döllenme olmusnolabilir bir de bu haftalarında vevek hızlı büyür haftasi günü değişebilir bende değişmişti yaklaşık bir hafta öne attı büyüdükçe suan 15+4teyim
biranneadayiyim beyazkalp adetlerin düzensiz mi yada kaç günde bir adet oluyorsun canım ona göre gelişim geriliği mi geç döllenme mi karar verebiliriz
beyazkalp ipekveatlas ama üstünden 15 gün geçti önceki gidişimde de böyle demişlerdi 7+1 di doktor 6+1 demişti ilk gidişimde
beyazkalp gizemsahinuymaz inşallah bende de öyle olur iki gebeliğimde de yaşamadım ilk defa başıma geliyor
SunnyG Geç döllenme dediğin 3 hafta olmaz ama. Gelişim geriliği olabilir. Doktoruna söylemedin mi regl tarihime göre dokuz haftalık diye?
beyazkalp SunnyG maalesef söyleyemedim çok sıra olduğu için dönmek zorunda kaldım bir dahaki gidişim de sormayı düşünüyorum
biranneadayiyim beyazkalp canım arada bu kadar fark olması normal deil doktoruna sordun mu neden böyle djye ya da doktor sana sordu mu son adet tarihin ne diye
beyazkalp biranneadayiyim son adet tarihimi sordu tabii ama neden böyle olduğuna dair bir şey sormadı bende soramadım ama gittiğimde sorucam
biranneadayiyim beyazkalp canım arada 3 hafta kadar bir fark var ve bu normal değil, doktorun bu konuda bilgi vermesi gerekirdi neden öyle çıkmış anlamadım ama normal deil gelişim geriliği olabilir doktoruna sor
beyazkalp biranneadayiyim evet bana da hiç normal gelmiyor zaten gittiğimde mutlaka sorucam çok korkuyorum eğer gelişim geriliği çıkarsa diye 😔