Beyza11122 Kızlar merhabalar iki gündür dişimin kökünde oluşan bı apse var yüzüm çok sis dış doktoru aguamentin yazdı antibiyotik olduğu için eczanede reçete mi aldılar ve ilaçin üstüne kac tane atilcagi yazmıyor nasıl atmalıyız ben günde bı tane attim
ikicocukmeselesi Beyza11122 ben o ilacı kullandığımda 12 saatte 1 içmiştim ama senin doktorun nasıl verdi bilemem
Gurbetkusu_43 Beyza11122 Neden dolgu yada kanal tedavisi olmadınız? 27/28 haftaya kadar alacağınız iğnenin bir zararı olmaz. Aksine ağızdaki apsenin daha çok zararı var. Kan yoluyla çocuğa bulaşma olasılığı var. Keşke bi doğum doktoruna görünüp dişinizi tedavi ettirseydiniz.
Soncul Beyza11122 kendı doktoruna danış sor bence antibiyotik cok önermiyolar çünkü fazla doz almayasın
Beyza11122 Gurbetkusu_43 cekilcekti 3 gün kulancam sonra cekilcekmis apse olduğu için çekilmedi. Kendi doktoruma sadece ilacı sorduk kulanip kulanamayacagimi
Beyza11122 Asyanill bugün ikinci gün hayla şişlik ve apse geçmedi perşembe günü gitmem gerekiyor öyle dedi geçmezse ne yapicam ilaca devammi edicem