Filiz123 Ftskoc merhaba ben dün test yaptım bugünde emin olmak için ilk idrarla test yaptım benimde adetime 5 gün var ama belim kasıklarım ağrıyor
Filiz123 Ftskoc ayyy inşallah hamileyimdir 5 aylık evliyim olmasını çok istiyorum ben biraz öncede test yaptım onuda yorumlar mısın kesin hamilemiyim çünkü adetime 5 gün var yanlış gösterme ihtimali olacağını düşünüyorum
Ftskoc Filiz123 neden yanlis çıksın ki. Pozitif çıktıysa vardır 🤗 çok sevindim senin adına bende gidip test alcam belki bnmde smdiden belli olur
Filiz123 Filiz123 canım ben biraz önce test yaptım ona bakar mısın sence hamilemiyim emin olmak için tekrar yaptım
Bebegim0101 Filiz123 cnm gozunaydın rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah❤hamilelik gorunuyor testlerinde
Filiz123 Bebegim0101 yaaaa inşallah vardır adetime 5 gün var oyüzden korkuyorum yanlış göstermesinden
Bebegim0101 Filiz123 yanlis oldugunu dusunmuyorum gecende sana demistim ben adete 5 gun kala normal kaset testle yaptim sende yapabilirsin demiştim.Hayirli oldun tekrardan,adetini bekle sonra tekrar yap test ve kan testi yaptir.
Filiz123 Bebegim0101 seninde hayırlı olsun canım ❤️❤️❤️ Adet günümü bekleyim eğer gecikirse hemen kan testi yaptırırım artık bu 1 hafta hiç geçmez 🤦🏻♀️
Bebegim0101 Filiz123 erken ogrenince oyle oluyor malesef zaman gecmiyor🙄 ben suan hamile degilim cnm 2 mart adetim ve hic belirtm yok ne yazıkki😓Oglumda ve diger dusujlerimde ogrenmistim bu sekilde,oglum 8 yasnda suan
Filiz123 Bebegim0101 Allah bağışlasın canım inşallah bu ay ikimizde hamile olduğunuzu öğreniriz kimisinde belirti olmazmış bile en doğrusu adet gününü beklemek benimde 1 Mart inşallah hasta olmam olursam çok üzülürüm 😔