tugbaacng HilLllyyy hastanenin kendi uygulamasından bulabiliyorum, ama devletse eğer bilgim yok canım
Melikeak Bende bulamıyorum o yüzden her gittiğimde farklı bir doktor muayene ediyor. Aslında bu durumdan da çok hoşnut değilim bir doktorun takibinde olmak devlet hastanelerinde biraz zor. O yüzden mecburen özele gitmeye karar verdim. Daha 6 haftalığım ama şimdiden sorun yaşamaya başladım devlet hastanelerinde randevu almak çok zor
starmom Anormal bir durum yoksa her hafta gitmiyorum tarama zamanları hastaneye gidilmesi gereken haftalar var o zamanlarda alıyorum ama özele gidiyorum sadece iki kere devlete gittim ilgi sıfır çünkü kurbanlık koyun gibi yat karnı aç tamam her şey normal kalk oldu bittiye geliyor her şey
Zehra9616 HilLllyyy olsun cnm zaten gittigin doktor girmiyo devlette doguma hepsinin bilgisi olur daha iyi
Villanelle Benim gittiğim doktor mhrsden randevu kabul etmiyor. Randevuyu kendi veriyor, defterine yazıyor. O yüzden 2 haftada bir aynı doktora muayene olabiliyorum. Ama kendisi perinatolog, belki ondan da olabilir
seri4270 HilLllyyy saat 16 da açılıyor randevüler mhrs yi indirin telefonunuza 16 da açılınca alabilirsiniz
Sinemmmasya seri4270 3 günden beri 4 ten sonra bakıyorum hiç bulamıyorum randevu tam 4 te giriyorum yine yok yine yok yaşadığım yerde ayrı bi sorun vae heralde çıldırcam