ElifGuven Begum35 hayır tok karnına yapılmadı gereken bişey bebeğin heryerinde bakılması gerektiği için bebeğin hareketli olması lazım yani karnın tok olması lazım
Fhryhsn Begum35 hayır tok karnına olması gerekiyor çünkü aç olursa bebek hareket etmiyor 21. Haftamda yaptırdım bende
Diclemahmut ElifGuven ben 25 haftaligim bugun gidicem detayliya bakarlalar demi genelde 20 24 arasi oluyo ya bayram tatilinden dolayi bugun gidicem
Aysegularas Brlgry aynen canm o ama sari dedigin renkli oluyo siyah beyazi da sadece fiyat farki var arada
gamzeozer16 Özel hastaneye gidiyorsanız onlar zaten veriyor ben devlete gittiğim için yüzünü ultrasonda renkli gördüm ama kağıtta siyah verildi 😊 o sizin dediğiniz renkliler falan özel hastanelerde oluyormuş ama fiyatları birazcık pahalıymış 🤗
Denizkizi gamzeozer16 ama ben ekstra ucret odemıyorum kı sadece doktorun muayene parasını verıyorum renklı cıktı alıyorum .. Acaba hastahaneden hastahaneye degısıyor mu .. Ilk devletten sıyah beyaz ıstedım renklı bıle degıl kagıt yok dedıler😂😂
gamzeozer16 Denizkizi dogrudur devlette vermiyorlar görüntü her zaman hastaneden hastaneyede degisiyor diye duydum bilmiyorum burda öyle duydum gerçi:)
Zeynp Ecrinimleyla peki ayrıntılı ultrasonu özellerde gittiğimiz doktorlar yapmıyor değil mi başka bir bölüm de yapılıyor
Ecrinimleyla Zeynp evet canım ultrason bölümünde yapılıyor kendi doktorun değil yani başka bi doktor yapıyo
Sebnem55 Kızlar 5 eylule aldim randevuyu 22+2 oluyoruz o tarihte.ultrasona gore 2 hafta onden gidiyoruzda biz.bu sıkıntı yaratırmi sizce.sonucta ultrasona gore degil kendi haftama gore gitmeliyim degilmi??
gamzeozer16 Sebnem55 genelde zaten 2 hafta önden gidiyor son adete göre neyse oymuş bugün bende aşımı olmaya gittğimde sordum 😌