sayre Sema97 evet çok haklısınız gerçekten. İnşallah öyle şeylerle karşılaşmayız da rahat bir hayat olur :)
babymoomss sayre canım hiç muayene oldun mu mesela bende artık çocuk sahibi olmaya karar verdik yarın randevum var gebelik planladığımızı söyleyeceğim bunun için ön muayene olacağım mesela benim göğsümden sıkınca sıvı geliyor ve kokulu bir akıntım var gebeliğe engel durumlar bunlar tedaviye başlamayı düşünüyorum diyorlar ki gebelik düşünmeye başladığınız zaman önce muayene olun doktor sizi yönlendirecektir zaten ❤️
sayre babymoomss ben gittim yumurtalıklarıma baktı rahmime baktı bir sıkıntı yok dedi kadın doğumcu. Sadece folik asit yazmasını istedim onu kullanıyorum canım :) hayırlı olsun inşallah senin de güzel gider tedavin :)
HilalEyce sayre mfk yöntemini araştırabilirsiniz bir arkadaşım öyle hamile kaldı İlişki günleri Spor Arı sütü polen bal propolis gibi şeyler yedi Instagram’da ya da YouTube mfk yazarsanız çıkar.
Asliatas12 sayre 8 aylık evliyimilk üç ay korundum Kurabba bayramından sonra bıraktık son adet tarihim 16 eylül dü ekimde de hamile olduğumu öğrendiğimde 4-5 haftalıktı ,endişelenmenize gerek yok
Nessozz sayre daha yeni evlisiniz çocuk için de erken olmuyor diye stres yapmak için de bence. Genelde doktorlar 1 sene denedikten sonra kontrol etmek gerektiğini söylüyorlar.
sumelegi sayre bir sorunum yoktu düzenli adet olurdum, evlendikten snra hızlı kilo aldım ve sürekli gecikmem oluyordu; 3. Ayda 2 farklı doktora gittim. 😅
sumelegi sayre pcos varmış bende, evlendikten sonra birden aşırı kilo aldığım için semptomların arttı ondan sanırım. 2 doktorda kilo vermemi söylemişti😅 ama psikolojik olark zor bir süreç. Birde öncesinde bilmiyordum. Evlendikten sonra öğrenmek süpriz oldu:/