sayre yani babalık erkeklere hemen yüklenmiyor 😂 biz anneler gibi. Nasıl baba olurdan Ziyade genel bi tanıma süreci geçirin yani merhametli mi düşünceli mi size nasıl davranır sinirlimi küfür eder mi vs vs gibi şu yüzden diyorum, bi insan asla değişmez hani bazı kadınlar evliliği kurtarmak için yapar ama en büyük hatayı yapar o misal. Allah hiç böyle kötü günler göstermesin İnşaAllah hiç birimize. 2yıl uzun gibi geliyor ama emin olun hemen geçiyor zaten ilk çocuk düşünmeye başlıyorsun emin olup karar vermek zorlukları göze almak bi kaç ay geliyor. Anneliğe hazırlanmak psikolojik olarak hamilelikten önce yapılmalı bence. Kendinize rahat bi ortam hazırlanmalı sizi sinir eden insanlardan uzak durmalısınız. Gerçekten çok uzun bi konu çocuğu hemen yapmayıp bekleyince bilee eşinizin size saygısını sabrını anlayabiliyorsunuz. Ben 1.5sene evlilikten sonra düşünmeye başladım 3 4ay sonra kadar verdim şimdi de 4aylık hamileyim. Herkesin ilişkisi aile yapısı farklı gerçekten Allah en doğru zaman da nasip etsin inşaAllah