Lykiav Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Bugün doktora gittim ve son adet tarihime göre 24+6 haftalık hamileyim ama ultrasonda 2 hafta geri olduğunu söyledi ve kafasının küçük olduğunu söyledi. Daha önce bu durumu yaşayan anneler cevap verirse çok mutlu olurum 😇
Mylove Lykiav pekte güvenilir gelmiyor bazen dr yarın dediği ğelinimize de büyük koca kafalı demişti minyon bi bebisimiz oldu başka dr lara da sorun
Lykiav drytcvkarsln evet ikimizde minyonuz yani geç döllenmeden de olabilir demişti bir önceki doktorum
Lykiav Mylove öyle yapacağım ya daha ilk zamanlar hemen bebeği alıyorlardı. Başka doktora sormak en iyisi olacak
Yldrmerve Benimki de geç döllenmeydi 1 hafta geriden dedi sonra toparladı kendini haftasına yetişti tabi öyle büyük bir bebek olmicak minyon olcak dedi doktor 🙂
Villanelle Benim ikizlerimden biri diğerinden 1 hafta kadar geride, 200 gr fark vardı en son aralarında. Biz fetal dna testi yaptırmıştık, kromozamal bir sorun yoktu. Genetiği bu herhalde o bebişimin
Yldrmerve @Lykiav özellikle şunu yedim diyemicem aksine sürekli kusuyorum son zamanlarım hala öyleyim ama sana tavsiyem eğer sigara içiyorsan içme kesinlikle gelişimi engelliyor canım
Lykiav Yldrmerve hayır sigara içmiyorum ama son 2 gündür ne yersem midem kabul etmiyor. Kendim kusmak zorunda kalıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum
Yldrmerve @Lykiav ah canım ona bende çözüm bulamadım 37 haftadayım hala kusuyorum Allah yardımcımız olsun