tugbadipi berjerdekikaolikalev yüksek ihtimalle dış gebelik değil çünkü beta değerin çok iyi.. kese gözükmeyebilir benimde 4+3 te gözükmedi. Alttan muayene yaptılar ama anlayamadım dedi dr. bana kalırsa yaptırma alttan muayene. 1 -2 hafta daha bekle tekrar git dr a
berjerdekikaolikalev tugbadipi Keseyi gördüm canım bebeği de çok şükür 😌 teşekkür ederim yine de canım🙏🏻
Rab berjerdekikaolikalev ne kadarlıkken gördünüz acaba benim son adet tarihine göre uygulamada 4+1 gözüküyor cuma günü gitmeyi düşünüyorum gözükür mü sizce
berjerdekikaolikalev Rab Benim son adet tarihime göre bir hafta geriden geliyor canım geç yumurtlamışım normalde adet tarihime göre yani olması gereken hafta 5+6 iken gözüktü ama 4+5idi kese boyutuna göre . Bence garanti olsun 5 haftayı geçsin öyle gidin
Rab berjerdekikaolikalev iki kere kan verdim ilki 25 di iki gün sonra 45 oldu sonrada vermedim en son cuma verdim bende geç döllenme olduğundan şüpheniyorum ama bakalım nasip inşallah görebiliriz
Rab berjerdekikaolikalev cuma 4+5 olucak yarın kan vermeyi düşünüyorum değerini kontrol etmek için bakalım inşallah yükselmiştir yeterince
handemie berjerdekikaolikalev benimde dün hastaneye gittim en son hcg 907 ’di 5 gün bekledim gittim işte dün test verdim hcg 40559 olmuştu 5 günde dün keseyide gördük allaha şükür tam 5 haftaligiz 2 hafta sonra gel kalp atışı ni dinleyelim dedi doktorum 😍😍🙏🤲 darısı sizlerin başına inşallah arkadaşlar 1 hafta felan bekle git bence canım keseyide görürsün inşallah 🙏🙏
Duru_nunkardesi Rab canım benim gibi strese gitmemek için bence biraz daha bekle yine de sen bilirsin ama
berjerdekikaolikalev Rab İnşallah canım hiç kafana takma geç git bir hafta Allahın izniyle keseyi görürsün
berjerdekikaolikalev handemie Canım çok sevindim Rabbim tamamını erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah bende keseyi ve bebeği gördüm hamd olsun kalp atışını bekliyorum😌🧡