Poyfudukk Benim sonuçlarım böyle düşük risk çıktı tabi tanı testi olmadığı için doktor detaylı ultrasonu da mutlaka yaptır dedi
Poyfudukk Meleq risk grubunda çıktıysanız imkanınız varsa fetal DNA testi yaptırın orada kesin sonuç çıkıyormuş 🙏🏻
Meleq Poyfudukk yok canım istemiyorum Rabbim ne verirse razıyım bişey varsa da hamileliğim zehir olmasın..
Adileeselvi Zeynep2461 Bir perinatoloğa görünün bence o ne diyecek yonlendirmedimi doktorunuz acaba hiç detayliya falan yine bir perinatoloğa gidin bence
Merveaslan0651_ Zeynep2461 seninle aynı hafta aynı günüz son adet tarihin 4 Kasım mi bide cinsiyeti ne bebisinin cnm
Adileeselvi Zeynep2461 Bende devlete gidiyorum canım doktorum sonuç öyle çıktığı gibi üniversite hastanesine gönderdi prof bir perinatoloğa bence gidin bir perinatoloğa yada imkanınız varsa nipt testi yaptırmak
Cansucelen Ben yaptırmadım yaptırsaydımda bişey değişmeyecekti çünkü herşey Allahtan kızlar Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🙏
Merveaslan0651_ Zeynep2461 sanki risk yas sınırı 30 a düşmüş die duydm olablr yas a bağlı rabbim cümleyi sağlıkla evladına kavustrsn kimseyi bu yolda yarım bırakmasın rabbim
Zeynep2461 Merveaslan0651_ evet cnm 4 kasım. Son adetim Yaşımda 32 erkeğe benziyor dedi ama bakalım detaylıda tam belli olur