02-gulfergvn tüp bebek de transferden beri ilaç kullanıyorum. bu durumu yaşayan hanımlar… siz ne kadar süre kullanmaya devam ettiniz ?
NiilaYYy 02-gulfergvn merhaba 🌞 inşllah kucağınıza almayı nasip etsin estrofem ve iğne kullanıyorsunuz sanırım estrofem kalp atışlarına kadr kullanmanız gereken ilaç iğne ise çok sürmez
Minaliy 02-gulfergvn doktorum bana progestron iğneyi 10. Haftaya kadar estrofemi ise kalp atışına kadar kullanmamı söyledi
mrs-nobody 02-gulfergvn bende transfer öncesi baslamıştım iki iğne iki hap ile.. şimdi 9.haftada 1iğne 1hapla devam ediyorum.. sanırım 12.haftaya kadar böyle devam edecek 🙃🙃
Gizemgizem25 02-gulfergvn ben 11 haftalıgım estrofemi geçen hafta pazartesi bıraktım iğne hala devam coraspin kullanıyorum Cumartesi günü kontrolüm var bakalım :)
Ebrugy mrs-nobody iğneyi doktorum 8. Haftada Felan biraktırmışti.igneyi bıraktıktan sonra benim bir iki hafta sonra kanamam oldu progestan ilaç kullanıyorum şimdi rahim çevresinde kanama alanı var acaba erken bıraktığım için mi olduki iğneyi normal de 10.haftaya kadar yazıyordu
ayseguluyv hanimlar herkese soruyorum bu soruyu tup bebekle hamis olup gec tutunma gibi bir durum yasayan var mi ? bebegi ve kalp atisatışını ne zaman duydunuz ?
mrs-nobody ayseguluyv olabiliyor sanırım çünkü ilk ultrason muayenemde dr transfere göre 6+3 olması lazımdı ama 5+6gözüküyor demişti. 5+6da kese de kalp atışı da vardı (derinden ve kesik kesik) tabi alttan muayenede.
mrs-nobody Ebrugy ben progestanı halen vuruluyorum, 12.haftaya kadar da vurulacagım. düşük önleyici vardı proluton onu bıraktım sadece.. kanamalar sık sık oluyorsa dr a danışın mutlaka.. umarım bi sıkıntı yasamadan tmmlarız şu süreci 🙏🏼😇
Ebrugy mrs-nobody şuan kontrollerime başka doktora gidiyorum tüp bebek yapanla görüşmüyoruz başka doktor sürdürüyor kontrollerini oda progestan ilaç verdi haftada da proluton iğne vuruyorum
doee2022 02-gulfergvn estrofem transferden önce başladım 7.hafta başında bıraktım. Progestan göbekten iğne 10.haftaya kadar devam dedi. Kan sulandırıcı coraspin 20.haftaya kadar devam dedi
dilaraulusoy 02-gulfergvn canım bu senin ve bebeğin durumuna göre değişir. Ben 22 haftalığım iğneyi halen kullanıyorum. Progestan fitili de. Estrofem i kesti doktorum sadece
star3star 02-gulfergvn 3 ocakta transferim oldu öncesibde kullanmaya başladım 10 haftalık hamileyim 12. haftama kadar kullanmaya devam edicekmişim