Mirach Kızlar çok saçma olacak belki ama 16 haftalığım oğlum olacak. Burnum büyüyor 😂 mecazen değil fiziken. Böyle sürekli kızarıyor üstünde sivilceler çıkıyor ve sürekli şiş. Palyaço gibi geziyorum🤦♀️ Var mı böyle durumla karşılaşan 🧐
Bdvdhdk Mirach büyük değil şuan ama sivilce çıktı benimde tam üzerinde ama doktorum kıza benzetti cinsiyetimizi 😀
Aylin_calsknn Mirach canım bizde 30 Haftalığız erkek bebeğim benim fındık kadar burnum vardı şimdi bakıyorum patlıcan gibi sivilceler ve lekeler yüzümde git gide artıyor ama sabır doğuma kadar
iremgrgn Mirach bennnn 30. Haftadan sonra oldu benim. Şimdi 32+5 oldum, burnumun kenarları mor gibi kırmızı, şişti ve kabuklanıyor :( foto çektirmekten nefret eder oldum ya :( bir de benim de bebeğim erkek :)
Xxz Mirach bence sivilceler yayılmış durumda burun dışında heryere. Ayrıca burnum büyümedi ama yamuldu sanki bir çirkin geliyo anlatamam aşağı düşmüş gibi. Umarım hamilelikte dur yoksa kafayı fena taktim
seymatorlk 18 hafalığım benimde oğlum olacak naalesef ki aynı durumdayım sadece sivilce çıkmıyo bende de 😁
Mirach seymatorlk ya erkek olunca anneyi güzelleştirir diyorlardı, bu benim güzelliğimi de aldı😂 eşim artık burnumla dalga geçiyor. Gerçekten aynaya bakınca da çok komik napıcam bilmiyorum 🤦♀️
Gzmmmmmm11 Mirach ya benimde oğlum olacak gerçekten çok güzelleştim her gören nasıl güzelleşmişsin diyor hamileliğim hiç bitsin istemiyorum bu yüzden 😂😂😂
irem-Dora Mirach hahah aynı durumdayız, benim oğlan da benim güzelliğimi aldı götürdü valla. Çenemde burnunun etrafında hamilelik lekeleri falan çıktı anlamadım gitti 😅 erkek güzeli dogurcaz demek ki
Mirach Suzanne gerçekten mi ya 😅 krem falan sürüyorum ama nafile. Bi gün normalse diğer gün kocaman 🤦♀️
Mirach Aylin_calsknn hiç sorma ya benimde öyle fındık gibi gören yaptırdın mı derdi 🤦♀️ Şimdi sivilcelerle birlikte büyüyor
Mirach irem-Dora ay evet başlıyor onlar bende de 😩 ya leke neyse de burnum çok sivilcelendi ve büyüdü😂 komik yani. Neyse dediğin gibi avutalım kendimizi, erkek güzelimiz gelsin sağlıkla 🙏🥰
Mirach iremgrgn yine senin geç başlamış ben daha 16. Haftadayım 30 a kadar yüzümde tek burnum gözükecek galiba 😂
tazeannecik1 Mirach Benimde öyle büyüdü yuvarlak bi burnum vardı iyice ödem oldu eşim tokmak burunlu diyor 😂😂😂💙
Estrella Mirach ya benim de büyümüş fark etmemiştim geçen arkadaşlar söyledi şişmiş diye 😂😂😂Erkek bebekte mi oluyormuş bilmiyorum benim beybim erkek