henüz doğumuma 1 ayım var dedim bati annemin beni evde nasıl doğurduğunu anlatayım çünkü benim dinlerken çok heyecanlandığım bir hikaye idi sizde okuyun isterim 😊
Gece Bi anda sancısı tutmuş annemin hamileliği boyunca sadece 1 kere 6 aylık iken doktora gitmiş oda ağrısı olduğu için zar zor babamı ikna etmişler. 6 aylık hamileyken cinsiyeti mi öğrenmiş ve ben karnında yan duruyormuşum annemin o yüzden bir damara baskı yaptığım için annem ayağının üstüne basamıyordu doktor da 40 gün ful yat demiş ama olurmu hiç köy yeri annemin görümce leri sağolsun hiçyardım etmezlermiş 1 hafta anca yatabilmiş. Neyse doğum gecesi bir anda sancısı tutmuş ve gece babamı uyandırmış kalk hastaneye götür beni sancım var diye babam da sabah işten izin alır götürürüm demiş annem saçmalama çocuk geliyor desede yok yok babam kalkmamış annem zar zor kalkmış o sancıyla halamın yanına gitmiş sancım var abin kalkmıyor doğurucam demiş halam gidip babama kızmış ama ne çare babam yine kalkmamış 🤬
Annem artık sancı dan evin içinde volta atıp duruyormuş bakmışlar olucak gibi değil mahallenin bir ebesi varmış Bi teyze onu çağırmışlar kadın gelip annemi muane ederken suyu gelmiş tabi annem baya utanmış bu arada annem o sırada 16 yaşında ve doğum ile alakalı hiç bir bilgisi yok. Suyu gelince tuvaletini yaptığını zannedip özür dilemiş 🥺 kadın ıkın dediğinde annem bir türlü ıkınamıyormuş çünkü annem çok utanıyormuş kadın hani çıplak görücek diye. Annemin üstünde mevlana etek varmış annem abla ıkınıcam ama lütfen bana bakma demiş ve kadın tamam sen ıkın ben elimle müdahale edicem sadece demiş neyse öyle böyle Bi şekilde doğmuşum annemin istediği gibi doğum sırasında üstündee etek olduğu için kadın onu görmeden doğurmuş. Kordonu mu Bi jilet ile kesmişler. Ben doğduktan sonra halam babamı uyandırmış ama babam hiç yüzüme bile bakmadan uyanıp sigara içmeye gitmiş. Tabi bu heyecanı annem tek başına yaşamış. Hamileliği boyunca aşerdiği hiç bişey alınmamış bide aşerdiği şeyleri duysanız asla alınmıycak şeyler değil mesela Bi ekmek arası istemiş babam sana aksam evdeki herkese almak zorundayım demiş almamış aylarca annemin canı o ekmek arasından çok istemiş ama ne kadar istediysede almamışlar hatta üstüne babamın bissürü hakaretlerini işitmiş. Beni doğurduktan 1 gün sonra tandıra gidip ekmek açmış 🥺 her aklıma geldiğinde içim burkulur eşim beni şimdi biraz ilgisiz bıraksın kendimi kötü hissederim ama annem doğum yaptığında heyecanını eşi ile paylaşamamış bile neyse ki şimdi o adamdan kurtuldu daha mutluyuz. Buda böyle bir doğum hikayesi uzun oldu baya 🙏🥰