Busrakwz Merhaba kizlar Ankara da detaylı ultrason yaptırıp memnun kaldığınız yer var mı bide fiyatları öğrenebilir miyim
35SD28 Busrakwz sinan tan a gitmiştim 500 liraya şimdi kaç para bilemiyorum 45 dk baktı. Radyoloji uzmanı kendisi. Her şeyi tek tek anlattı olması gereken ölçü referans aralarına kadar. Küçük dilini bile gördük öyle söyleyeyim.
dlrglnc Busrakwz Sinan Tan ‘ kliniğim onunla anlaşmalı çok ciddi birisi ama yani damardan akan kan sesini duyduk o kadar söyleyeyim . parmaklarının biri kapalıydı bizim küçüğün onu görmeden gidemezsiniz dedi rahat 15 dakka parmağı görmeyi bekledik ☺️ En kötü ihtimalle rahat 45 dakika 1 saat sürüyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylüyor . Bence gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz 🌸
Bsra-tasan06 SunnyG bende 2 hafta önce deniz hocaya gittim. Aklında ne varsa sor hiç sıkılmadan cevap veriyor bizimki 35 dk falan sordu raporu hem elden hem whatsappdan atıyor. Bir kaç kere ölcüm yapıyor ben memnun kaldım ☺️
Smallsquirrel Benim doktorumda deniz esinler yada ferda ağırgünü önerdi, ferda hocanın ücreti 500 TL olduğu için orayı tercih ettim. Henüz gitmedim ama