Seymaben doğum var diye devlet hastanesine gittim oda beni baska devlet hastanesine gönderdi 3 gün bekledim doğum var diye suni sancilar çatı muanesi vs derken perisan oldum banyo yok yemek vs yok neyse 4 cm ile çıktım eve geldim 1 hafta falan bekledim o arada hazırlık vs yapıyorm pazartesi oldu ozele gittim muane olcam dedi sancin var doguma almamiz gerek annemde kayseride olduğu için istemedim YARIN olsun dedim doktoru zor ikna edip çıktık gorumcemle geziyoruz o arada 5 dakikada bi sancılarım varken çıktık geziyoruz yemek vs yedik geldik eve makinam bozuldu yığılı camasirim var elde yıkamaya çalışıyorum doğum var YARIN 😂 ama 5 dakikada bi sanci devam ediyor yatiyom kalkiyom gidiyorum çamaşır yikamaya neyse dayanamadim en son sancilara dogurucam dedim kalk kiz gidiyoruz hastaneye ama ağlıyorum ARTIK o duruma geldim görümcem çantamı vs hazırladı onun elindede bebek var ben cigliklar atiyorum çıktım taksi bulayım gideyim taksi yok aman allahim çıldırıcam mahalleyi ayağa kaldırdım taksi yok dogurucam sokakda neyse taksi beklerken bi suyum patladi akıntı sanarken suymus meger çığlık atıyom kiz bu ne diye durdurdum iste suyu çıktım sokaga bagriyom taksi diye orda tanidik abilerimiz var adam yoldan gecen baska bi aracı durdurdu beni hastaneye yetiştirecek adam baska yoldan gitti aman dedim doğuracam yetiştir beni ama hayla çığlık atiyorum yani kuduruyom gittik hastaneye doktor yok aksam 5 de bütün doktorlar gidiyor eyvah dedim dayanamıyorum Nts ye vs aliyolar ebe diyor bagirma sancin cikmiyo dedim NASIL çıkmıyor hissetigim ne neyse geldi doktor serumlar vs doktorum diyor 6 cm açıklığın var 1 saat daha bekle burda dogurucaksin yukari almicaz seni dedim aslaaa bekleyemem dayanamıyorum yalvardı cok doktorum normal ol diye cok akilliyimdir sezeryana girdim doğum esnasında konuşuyorum çok konuştum ceneme vurdu korkum sjsj doktora diyorum ay bu ne bağırıyorum doktor dedi en son bagirma konsantremi bozuyon bende ona bağırdım sen bana bağırma diye aldilar çocuğu falan en son o kadar konusmusum ki 5 dakikalık tamamen bayiltmislar beni sirf konuşuyorum diye sjjsjd öyle doğum etim iste ne zaman gitsem doktoruma cok zor doğurdum onu diyip gülüyoruz😂😂😂