Gulsumelif Bydzz yatıyorum kalkıyorum bir iş yapıp tekrar yatıyorum 😃 Dün idrar tahlili verdim. kum döküyormuşum ilaç vs verilmedi bol bol su iç dedi doktor inşallah çok fazla ağrılı sızılı duruma gelmem diye dua ediyorum tedirgin oldum 😔 Biraz kasık ağrısı biraz sağ ve sol arka dan tokmakla vuruluyor sanki ağrı oluyor rabbim yardımcım olsun Siz nasılsınız
Serapmehmet_19 Bydzz 32+1 iz bizde, temizliği bitirdim geçen hafta, bugün de hastane çantamızı hazırladım hallettim, gece kramplar yatakta dönmeler çok zor oluyo mide yanmasıyla da başım dertte, çok şükür iyiyim onun dışında 🌼
Bydzz Gulsumelif gecmıs olsun canım benım agrı bendede oluyo artıık hatta dun muayene günümdü doktor bazen karnın sertlesmesı ya da agrı gırmesı normal yalamcı kasılmalar oluyo bol su iç dedi. İlk defa nst girdim hatta cok az sancım cıktı korktum erkenden dogurcam mı dedım doktora sen cıddı bı agrı hıssetmedıgın surece korkma dedı. Zaten herhangi bir açılma falan yoktu cok sukur rahım agzı kapalıydı
Gulsumelif Bydzz fazla ayakta kalmayın karın sertleşmesi durumunda yatıp sertleşen yerde hafif masaj yaparsanız düzeliyor evet artık olabilir bunlar inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza
Bydzz Serapmehmet_19 ben daha bıtıremedım artık kendıme gelmem lazım herseyı bıan once bıtırmem lazım gun gectıkce cnku ınsan daha hızlı yoruluyo. Agrılar kramplar bendede oluyo demekkı normal bı durum ben ilk basta tek bende oluyo sanıp kendıme takıntı yapıyodum😄😄🤭
Serapmehmet_19 Bydzz aynen kuzum bi an önce halledip bitirmek lazım, gerçekten bi günümüz bi günümüzü tutmuyor ağırlaşıyoruz, tek değilsin canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz 😄❤️
Bydzz Serapmehmet_19 böyle konusup detleşince cok rahatlıyorum bu tür konularda ilk gebelık olunca ınsan herseyden korkuyo bısey bılmıyo tedırgın oluyo hemen ❤️🥰
Serapmehmet_19 Bydzz aynen öyle canım benimde ilk gebeliğim burdan sorup tecrübeli insanlarla konuşmak yada aynı şeyleri yaşıyor olmak iyi geliyo gerçekten, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ❤️🌼