Kbra60 Herkese merhaba.. 6+3 haftalık hamileyim 🥰 bu zamana kadar hiç mide bulantım olmamıştı ama bugün sabahtır mide bulantısı hissi var. Bu zamanlarda normal mi ya da böyle mi devam edecek yaşayanlar ne der merak ediyorum
kahvesever__ Kbra60 evet maalesef mide bulantın başladıysa böyle sürer ama ne zamana kadar sürer onu bünyene bilecek rabbim yardımcın olsun
HilalEyce Kbra60 7. Hafta da başladı bende kusacak kadar değildi ama arada oluyor arada olmuyor bazı yemeklerden (yağlı ( uzak duruyorum o zaman rahat ediyorum 11 haftalığız hâlâ arada var.
Mucize7 Kbra60 ben 12 haftalığım canım kusma felan hala devam ediyor ama önceki kadar değil azalma var
Nihalilhann Kbra60 benim de 6. Haftamda başladı malesef kusuyorum ben sadece bulantı olmuyor hamileliğimin tadına varamadım henüz serum bile taktırdığım oldu bulantı yüzünden ama o bile işe yaramadı bende 😢
Kbra60 HilalEyce arada olursa razıyım valla hep böyle devam etmesinden açıkçası korkuyorum annem 9 ay boyunca su bile içememiş inşallah bana çekmezsin diye dua ediyordu garibim :)
kahvesever__ Kbra60 valla bahartlı yemeklerden yiyeceklerden uzak dur agrı şeyler yeme salata çorba yağsız sade ekmek ayran çubuk kraker gibi şeyler ye bunları yesenize miden kusturmuyor ilk 3 ay çok çektim mide bulantısından 5 kilo verdim çok zor bir durum
nefes2022 Kbra60 valla bende 4 haftadan başladı halada bitmiyor 29 haftalığım bənce doğuma kadarda bulantı olucak 🤢
Mucize7 Kbra60 aynen söyle biraz da olsa rahatlatır ben 12 haftadayım hala oluyor geçecek gibi değil ya 😔