Ecemselmaarslan Kızlar decavit yerine ishal kabız yapmayan bir multivitamin kullanan önerisi olan var mı yan etkisi en az olan
meltemkumsal16 Ecemselmaarslan Ozel hastanede doktorum Vinalac verdi bana 120 ₺ fiyatı ama hiç bir yan etkisi olmadı.Decavit mide bulantisi yaptı zaten doktoruma devletin verdiğini sordum bilerek yazmadım onu yan etkileri çok dedi.
blueberyy00 Ecemselmaarslan bu bana miyde ağrısı felan yaptı çok yıprattı yerine devletin karsilamadigi regenesis Max aldırdı doktor
Ecemselmaarslan meltemkumsal16 canım ben de o vitaminden alacağım içinde probiyotikte varmış galiba ambalajı hangi renk vinalac mi vinaldi mi bana bilgi verirmisin görsel de atılmıyor burdan
1sincaptanesi Ecemselmaarslan ilk başta kahvaltıda al demislerdi ben de bi hafta flan çıkardım yediklerimi ama şimdi yemekten 2 saat flan sonra ya da uyumaya yakın içiyorum hiç yan etki göstermiyor
Ecemselmaarslan Deletedmom727271 öyle yapacağım canım ama yine de gebelere uygun olanları merak ettim
papatya56 Sedaaaa2 Aynen canım herseye zam ayda 300 felan ilac alıyorum muayne felan 500 veriyorum Allah hepımizin yardımcısı olsun
Sedaaaa2 papatya56 bende ozele gıdıyordum baktım olacak gibi degıl valla devlete döndüm yani amin amin valla