2cocuk1anne45 Kızlar 3 cocuklu aileler sürekli olarak yardım alabılıyormu Cocuklar cok kucuk haliyle sıkıntı çekiyoruz iş güç yok. Çalışamıyorum suan hamıle oldugum ıcın. Bilginiz varsa yada yardım alan yazarsanız sevınırım🙏
2cocuk1anne45 2cocuk1anne45 bir meslegım yok daha once calısamadım cocugum buyusun öyle calıscam ama o zamana kadar yardım yapılıyormu onu merak edıyorum.
Sumiire 2cocuk1anne45 sosyal yardımlasma kurumunu arayıp sorabilirsiniz benim bi tanıdığım alıyo ama eşi çalışmıyo diye alıyo sanırım
Svd3441 2cocuk1anne45 istanbuldaysanız 153 den başvuru yapın yada internetten başvurular var ibb başvuru sayfaları var ordan yapın valla anlamyrm araba üstüne olan bile alıyor anlamıyorum nasıl veriyorlar.
Esraliiii Svd3441 bende ne ev ne araba çöp bile yok yardım falan vermediler eskiden kaç kat olana veriyorlardı şimdi gerçekten ihtiyacı olana kılı kırk yardiriyorlwr
Svd3441 Esraliiii bugün daha biizm binada hem ev hem araba sahiplerine geldi yardım kartı 350 tl yüklüymüş her aymı ne yatıyormuş ibb sedep kartı diye bişiy gördüm yani şaşıryrm hatta nasıl alıyorlr ediyorlr
2cocuk1anne45 Svd3441 gerçekten ihtiyacı olana verilse keşke. 2 cocukta mama bez. Valla zor geçinir olduk birde zamlar
eslemsi Bende samsundayim burda evi olan aliyor biz alamafik kiradayiz cocuk var arti hamileyim bir kere pandemi parasi aldik baskada yok. Babamda ne sigorta var ne is ne ustune birsey kac yildir komur bile vermediler bu sene zorla aldi yarim ton kömürünü