mucize24_ Adetime 2 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama belirtilerim var testin yanılma payı var mıdır sizce 🙏
Kubra1853 mucize24_ var cnm bn kanda ögrendm eve geldm idrar yptım cıkmadı 1 hfta gecti cıktı idrarda tabi kişiden kişye degşiyor
eflinveannesi mucize24_ piskolojik de olabilir o belirtiler biraz bekleyin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲😇
sibellalala mucize24_ adet tarihiminden önceki iki haftanın haftasonu da iki tane erken gebelik testi yaptım negatifti. Çok moralim bozuldu ve ben ümidi kesmiştim adetim iyice gecikti ve dördüncü gün göğüs hassasiyetim başlayınca şüphelendim ve adet sonrası genelik testi yaptım pozitifti. Sonunda müjdeyi almıştım. Malesef bazen olabiliyor böyle şeyler
mucize24_ Kubra1853 inşallah vardır 5 aydır deniyoruz olmuyor ilk defa bu kadar belirti verdi o yüzden bekleyemedim test yaptım umarım yanılmıştır testde
Kubra1853 mucize24_ adetin gecmeden idrarda ckmaz cnm kanda cıkabilir gec dölenme olsa kanda bile bazen adeten snra ckıyor o yüzden kndini her zaman hamile psikolojisine koyma bn 4 yıl tedavi gördm en son kafama takmadıgım anda hamile oldugumu ögrendm o yüzden öyle bişy ki adet belirtisi ile hamilelik belritsi öyle yakın ki anlatamam rabbim kimsenin emegini boş etmesin sende hayırlı haberini al 🤲🏻