Gamzeates cicek06 12 de erkek dendi 15. Hafta da hem devlet 16.hafta da hem özel 17+2 oldum yine devlet kız dedi
Haydi cicek06 valla canım kızda yanılma payı daha fazla sanırım banada 15 haftalık kız dedi detaylıda erkek olduğunu öğrendik 🤲☺️Hakkımızda hayırlısı
Zeynosunannesii 13de erkek hem özel hem devlet öyle söyledi 16da kız detaylıda yaptırdım oda kız dedi
A-anne Zeynosunannesii Bana da 12+2 de özelde %90 erkek dedi doktor. Acaba kız olabilir mi diye bekliyorum ben de. Sizde de öyle olmuş demekki bir umut:)
aysnrsvs ebru_ctn28 bir kızım var soktan ağladım kız da erkekte başımızın gözümüz üstüne yoksa ayrım yapmayız ama ne bilim o an acayip oldum yalnız gitmiştim belki onunda mi etkisi oldu bilmiyorum ☺️
ebru_ctn28 aysnrsvs aynısı bendede oldu ağlamadım ama gözüm karardı başım döndü tansiyonum düştü heralde bidaha cinsiyet öğrenmeye tek gitmem 😁
A-anne aysnrsvs Çok iyi anlıyorum seni. Benim de bir oğlum var. İkinciye 12. Haftada erkek diyince ben de ağladım. Kız olması ümidi ile bekliyorum bir sonraki kontrolü🙏
aysnrsvs A-anne aslında hep kızım olacak diye hissediyordum belki o yüzden şoka girdim bir kızım var bir oğlum oluyor diye değildi 😁
Bebegim21 A-anne aynı ben demekki yanlız deilim kiz çok istoyordym 3 ayrı kişi erkek demesine rağmen hala umudum var ve bu umut da beni yoruyor 😔
Smgesmge Nuremine doktor kesin mi demişti 16’da. Bize de 16. Haftada kız dedi yüzde seksen.. korkuyorum değişecek diye bu hafta yeniden gideceğim umarım değişmez ya 🥲
eslemsi 16da kiza benzetti 20de tekrar randevum var bakalim ne dicek meraktan catliyorum daha 2 haftam var randevuya
Nuremine Smgesmge bana da yüzde doksan dedi 16.haftada hatta bacak arasını bile net gördük gösterdi doktor bak kız diye ne olduysa 20.haftada erkek dedi şok oldum 21. Haftada ayrıntılı ultrason da Dr yeniden sordum gösterdi erkek bak diye öyle rahatladım