Merveofs Bugün nedense tabiri caizse salya sümük ağlamak istiyorum içim yerlerde resmen ama olumsuz bir durum da yok anlamadım neden böyle olduğunu… Ağlamaklı izlenecek öneriniz var mı 🤦🏻♀️
matemistt Merveofs Ben ağlamaklı bişey izlemek istediğim zaman hep Şener Şenin eşkiya filmini izliyorum sornası hüngür hüngür :D
happycatnap Merveofs Gönül Dağı. İzlemediyseniz muhakkak 1.bölümden başlayın hem ağlar hem gülersiniz.
Merveofs happycatnap yaa ona başladım bir ara ilk bölümden ama aşırı ağır ilerliyordu sanki izleyemedim kapattım hemen 🤦🏻♀️
Merveofs Derininannesi_ y ben öyle değildim hatta normalde çok sulu gözüm ama hamilelikte gitmişti ammaaa son 2-3 haftadır çeşmeler açık her şeye resmen 😂
happycatnap Merveofs ben hamileyken başlamıştım ondan aklıma geldi dinginlik severim sakin sakin salya sümük izliyor arada bir gülüyordum hamile kafasına birebir 😂😂😂
Merveofs happycatnap ama son bölümünü geçen gün izledim biraz hüzünlüyfü… O zaman da ağlayasım yoktu 😬😄
Armess_loya Merveofs soğan doğra bacım yandındıkça ağlarsın arkada birde Müslüm baba ohh netflix 😬🤫😬🌸 kesmez
Esraliiii Merveofs canim kardeşim Kaplumbağalar da Uçar,cennetin çocukları,kız kardeşim mommo,piyanist,yatık emine ben ağlarım bunlarda hep maalesef