mirage333 mervegly_7 aynı doktora gidiyormusuz. Çok tesekkur ederim tuncay beye randevu alayım ben o zaten anladigim kadariyla daha uzun muayene ediyor hem.
mervegly_7 mirage333 kesinlikle benim gideceğim zamanlarda doluydu Tuncay bey o yüzden gidememiştim. Mustafa başbuğa gitmiştim ama ağlayarak çıktım ordan eve gelene kadar ömrümden ömür gitti Cemal Bey sağolsun sakinleştirdi perşembe günü randevumuz var o da bakacak kalbine inşallah bir sorun çıkmaz 🙏🏻
mirage333 mervegly_7 inşallah saglıklıdır bebeginiz🙏 ben daha 16.5 haftaligim ama doktora soyledim doktor isimlerini verdi erkenden randevu alayım diye, 22. Haftada al dedi zaten heralde bosluk bulurum.
Busratrk mervegly_7 lütfen ağlama o adam biraz degisik herkese bağırsak kalp mide fln diyor çevremde çok kez şahit oldum
mervegly_7 mirage333 amin inşallah hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir ♥️ Sen şimdiden al randevuyu çok dolu oluyor çünkü bir de zamanı var ya 22-24 hafta da olması gerekiyor şimdiden alırsan kafan rahat eder 🤗
CS0932 mirage333 Geçtiğimiz hafta Tuncay beye gittik. Yaklaşık 1.5 saat sürdü. Uzun uzun baktı. Bakarken sürekli bilgilendirdi. Esprili,neşeli biri. Olumlu/olumsuz ne varsa korkutmadan açıkladı. Kafamızda hiç soru işareti bırakmadı. Ne sorduysak anlayacağımız şekilde cevapladı. Memnun kaldık.
Busratrk mirage333 Bn tuncay beye gittin çok memnun kaldm çok ilgili tam 2 saat surdu benim ikiz çünkü 1100 tl para verdm
mirage333 Busratrk tüp bebek doktorum mustafa taş tı. Gebelik takibi yapmadığı için cemal ünlü ye gidiyorum.
mervegly_7 Busratrk bizde gittikten sonra duyduk eşimin bir kaç arkadaşı da söylemiş o adam hep öyle diye içim rahatladı neyse ki kendi doktorum da korkulacak birşey değil dedi 😍♥️
Anne011 mirage333 bende onlara gitmek istiyorum cemal ünlüde muayene ücretiniz ne kadar bir de acıbademde doğum fiyatı aldınız mı ya da biliyor musunuz
mirage333 mervegly_7 madem anlamıyor neden bide okadar para alıp bu işi yapıyorki. Acıyorum böyle doktorlara para için insanları üzuyorlar hep.
mervegly_7 mirage333 kesinlikle para için resmen insan harcıyorlar sonuçta ben bir anneyim olumsuz birşey de olabilir elbet ama yüzüme pat pat acımasız bir şekilde söyledi eğer para için cidden böyle yapıyorsa Hakkımı helal etmiyorum
Psikologg Tuncay beye bende gittim oğlumun kalbinde delik oldugunu söylemişti başka hiç bir risk olmamasına rağmen down sendromu olabilir demişti resmen yıkılmıştım sonra kendi doktorum cemal beye geri gittim kendi baktı başka bir doktora daha yönlendirdi o da baktı çok şükür bişey olmadığına kanaat getirdiler bence çokta başarılı değiller bu konuda
Mrvgk38 Busratrk merhaba bende ikizlere hamileyim Mustafa hocaya gideceğim detaylı için nasıl bir doktor CD verecek mi biraz bilgi verir misiniz teşekkür ederim
mirage333 Anne011 cemal ünlü muayene ücreti 450 tl. 3 paket var dogum için. Yanlis hatirlamiyorsam en son 12bin, 17.5bin, 20bin dendi. (12.5bin, 17bin, 20bin seklindede olabilir 🤭 )