Rain81 [bilinmeyen] göbek deliğimde o haftalarda benimde sızlama batma oluyordu, rahmin büyümesinden ve göbek deliğinin yavaş yavaş öne gelmesinden kaynaklı ama sen gene de yarın doktoruna bir danış. Ama korkma korkacak bişi yok ☺
Huzur [bilinmeyen] canım ben hiç yaşamadım bi bilgim yok ama arada bndede oluyo bıcak saplanıyo sanki ..ama tehlikeli endişe edilecek bişey değil bence olur öyle .. eğer bi sıkıntı olsaydı (Allah korusun) kanama yada leke gelirdi ..
Rain81 [bilinmeyen] yok Cnm benim korkma, kanaman olmadığı sürece o bebek orda merak etme 👍🏻😊 geri kalan acılar hep vücudumuzun hamileliğe geçişinden kaynaklı hormonlardan ve genişlemelerden
Gulsum94 [bilinmeyen] birsey yoktur Allah’ın izni ile zaten göbek deliği hizası bebek ile alakalı değil gecen haftalarda bende bir hafta süren şiddetli ağrı olmuştu doğrulamıyordum sağa sola döneniyordum sürekli soğuk almışsındır denildi Kayınvalidem nazlısın sen hamileliktendir herkes yaşıyor dedi kadın Doğum anlamayınca genel cerrahiye gittim göbek fıtığıymış
Rain81 [bilinmeyen] stres yapma bukadar rahat ol azıcık bebeğine de yansır stresin, allah bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah, olumlu düşün , o miniğe kavuşacağın günü düşün ☺
Bahar1187 [bilinmeyen] sorun yoktur inşallah rahim büyüdükçe göbek deliğinin oraya doğru çıkıyor gaz filanda olabilir ferah tutmaya çalış içini ve lütfen öyle konuşma ben ellerime doğan yavrumu ellerimle toprağa koydum rabbim yaşatmasın bir daha ama senin stresin ona da geçer daha çok kasılırsın dua et bolca
PrensesiMira [bilinmeyen] Canım ben aynı şikayetle acile gittim. Gün içerisinde yeterince sıvı almadığından kaynaklı bu sancılar dedi doktor. Pek guvenemedim ertesi gun kendi doktoruma gittim o da aynisini soyledi . Sıcak şekerli su iç 1 su bardağı rahatlatır. Korkutmak istemem ama en kötü ihtimal kasık fıtığı veya göbek fıtığı da olabilir. Sen içini ferah tut bebişin iyidir. Sağlıcakla kucaklarimiza alırız inşallah 😊
gizemmm [bilinmeyen] bende de karnım patlayacak gibi oluyordu o genişlemenin ağrısı galiba bir sorun yaratmadı o Ağrı bende Tam o göbek deliğinin olduğu kısım o kadar acıyordu ki Her genişlemede en çok orası canımı acıtıyordu Endişelenmeyin
Aysealty [bilinmeyen] cnm o haftalarda rahim göbek deliğine dogru gelmeye baslıyor artık yukarı cıkıyor bebeşin büyüyor bendede olmustu dik duramıyordm kambur duruyordum resmen dikleştikce batıyordu.tabiki tedbir olarak doktorna görün ama bu kadar stres yapma oğlusun kocaman oluyor annesi☺☺