Miramerve Bebeğiniz kuveze girdi mi bir sıkıntı yaşadınız mı ? Öncesinde ciğer geliştirici iğne yaptılar mı? Bebeğiniz o haftada kaç kilo doğdu? Sıkıntı yaşadıysanız nasıl sıkıntılar yaşadınız ?
Ebrucm Miramerve ben ilk dogumumu 36.haftadq yaptım hiç bı sorun yaşamadım kuveze girmedi 2850 Gr doğmuştu ciğerleri içinde bişey vurmamislardi
SutlacimiYedimmiBen Miramerve 35+5te suniyle doğurdum 2.850 gr 50 cm doğdu ciğer geliştirici yapilmamisti
denizz934456 36+4 de epidural normal doğum yaptım. 3140 gram 47 cm doğdu bebeğim. Her şeyim iyi gözüktüğü için öncesinde bir işlem İğne yapılmadı. Bir an da gelmek istedi. Küvezde bir gün kaldı, solunum sıkıntısı yüzünden. Sonra çıktı.
Hkaraaslan SutlacimiYedimmiBen bende şu an 35+5 sancı çıkıyor nstde ama hissetmiyorum açılmam da yok ciğer geliştirici iğne yaptılar 🙄
SutlacimiYedimmiBen Hkaraaslan geçmiş olsun artık 36yi devirdin sayılır bundan sonra gelsede bir sorun çıkmaz 💐
denizz934456 Miramerve Gece 4’de hastaneye yatışım yapıldı. Sabah 10 buçukta doğum gerçekleşti. Epidural acıtan bir şey değildi 5 dakika da yaptı uzman. Hızlı oldu her şey. :)
Hkaraaslan Miramerve yok görmedim sabah yapıldı şu vakte kdar da bişey olmadı vitamin de serum verildi belki o da etkilemiş olabilir
Miramerve denizz934456 çok uzun sürmemiş o zaman hayırlı olsun 😊bende bu hafta doktoruma soracağım inşallah hayırlısı olur. Ikınma zamanı da ilaç verdiler mi hissettiniz mi o zaman? Sanırım 4 cm açılma olunca yapılıyormuş. Kaç kere ilaç verdiler?
denizz934456 Miramerve Evet ilaç verildi, ve sancı çok olduğunda basmam istendi. Açılmam 5-6 cm iken yapıldı bir süre beklemiştik.