Uykusuzpanda Ovulayson zamanini 2 gun gece birliktelik oldu. 3 gün geçti uzerinden. Suan sol kasigimda bele dogru sancım var. Tek seferde gebe kalabilecek kadar şanslimiyimdir hamilelik baslamismidir cokmu asiri sabirsizımmıdir 😆
hunilimom Uykusuzpanda biraz aşırı sabirsizlanmissin zaten döllenme süresi bile yanlış bilMiyorsam 1 hafta 10 gün hemen agrilarin olmaz
annecik12 Uykusuzpanda 5 günde döllenme olur ben hiç hissetmemiştim ihtimal tabi ki var ama olmama ihtimali de var o psikolojik bir ağrı da olabilir
Asivemavi Uykusuzpanda bende tek seferde yum öncesi hamile kaldım ama o kadar erken belirtiler yaşamadım biraz daha zamana gerekiyor sanırım hayırlısı olsun hakkınızda 🤲
Uykusuzpanda hunilimom HilalEyce annecik12 hadi ya tüh heycanlanmıştım 😂😅 tamamdır süreyi bilmiyordum bilinclenmis oldum tesekkur ederim
Uykusuzpanda Rabiayerk Asivemavi pskolojik heralde tekmeler bile hissediyorum ben sjsjsjjs 3 gunde neler oluyor karnima 😂
Uykusuzpanda Asivemavi gercekten ya kendimi 4 aylik gebe gibi hissediyorum oda var olan gobegimden heralde 😂