Boesie Kizlar hamilelikte covid geciren varmi aranizda? Ilac yazmadi doktorum ilac verdiler mi size? Ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz? Bebegim icin cok endiseliyim🥺🥺
Derininannesi_ Boesie bebekler etkilenmiyor canım korkma. Cok geçmiş olsun ben parol içtim sadece bol bol meyve ye sıvı tüket vitaminli beslen atlatırsın Allahın izniyle
Susutu Boesie bende şuan koronayım🥺 ve saha çok yeni hamilieyim 5 haftalık🥺 bende sadece parol içiyorum ağrılar ve ateş yüzünden
Boesie Derininannesi_ Bide nekadar surede iyilestiniz? Benim 4cu gunum ama sanki dahada kotulesiyorum🥺
Derininannesi_ Boesie ilk bir haftam cok kötü geçti ölüyorum sandım sonra yavas yavas toparladım eşim saolsun cok iyi baktı bana terledikçe üstümü flan değiştik hep bolca meyve sıktık . Ben 3 hafta negatife dönemedim ama
Boesie Derininannesi_ Cok gecmis olsun bende 4 gundur cok kotuyum hatta gunden gune kotuye gidiyor nasil gececek bilmiyorum😔 bebeginizde herhangi bir etki olustu mu gelisiminde vs?
Boesie Susutu Cok gecmis olsun okadar evden cikmadigim halde esim mecbur calistigi icin bulasti bizede esim hafif atlatti ama ben baya agir geciriyorum ilac kullanamadigim icin cok lanet bisey 4 gundur uyku haram resmen
Derininannesi_ Boesie saol kuzum . Yok bebek cok iyi şükür etkilenmiyor dedi doktorum zaten bebekler etkilenmiyormuş korkma sen güzelce beslen bolca dinlen inşallah 🙏🏻