Burcu35 Kızlar merhaba kullandım gerçekten iyi geldi diyebileceğiniz çatlak kremi-yağı bildiğiniz var mı acaba? Frei öl almayı düşünüyorum ama kararsızım şuan sadece acı badem sütü kullanıyorum ama oda yetersizmiş gibi geliyor. Bilgilerinizi paylaşırmısınız acaba?
Merveozcelikcckl Burcu35 ben bio oil kullandım 38. Haftamdayım şükür hiç çatlağım yok önemli olan hep nemli tutmak normal zeytin yağlı nemlendiricilerden de kullandım ekstra
Ayseguls Lierac jel kullanıyorum. 25 teyim hejüz çatlamadım arada vazalin sürüyorum. Baya uzun süre yağşı tutuyor. Organik yağlardan karışımım var onuda kullanıyorum artık daha da çatlarsam eh yaniii
SaadetBayrak Lierac kullandım 4 yıl önce oğluma hamileyken çatladım hemde baya çok Doktorda ne kullanırsan kullan vücudun yapısı ile alakalı dedi
Sedna 39+4 oldum geçen haftaya kadar bir tek çizgim yoktu. 39 a girdikten sonra göbeğimin altında sağında ve solunda küçük küçük bir iki çatlak çıktı. Bugün de sağ üst bacağımın arkasında 😞 nefret ettim ve hiç çaresi yok öyle de böyle de çıkıyor işte.