Mavi_- Merhaba kızlar her ne kadar normal doğumdan korksamda doktorum bu konuda ısrarcı bende sancımın gelmesini bekliyorum ama arada oluyo sancı tık yok sizde durumlar nasıl
Bsrahb Mavi_- Cuma günü yatışım yapılacak ve suni iLe başlatılacak.Korku,stres,heyecan hepsini bir yaşıyorum.Neler olacağından habersiz tek isteğim sağlıklı şekilde kızıma kavuşmak
Aylinsertsu Mavi_- aynı durum bende de de var 39 olduk ses yok dönmüyoe bile daha şimdiki bebekler pek nazlı ☺️
Mavi_- Mft sezeryan düşünenlerin sancısı oluyor açılmaları oluyor çevremde çok oldu öyle 38.haftadan başlıyor ama benim bi türlü belirti yok tabi nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun ama sonradan suni sancı almak istemiyorum
Mavi_- Ela532 doktorum 41 e kadar bekleyebiliriz dedi 41 den sonrada suni sancıda almak istemiyorum inşallah kendiliğinden gelir de gerek kalmaz belirtide yok hiç feci şekilde ödemim var ayakta duramaz oldum
Mavi_- Poyrazin_annesi sağsalim kucağına al canım inşallah benimde normal şartlarda pazartesi gelmesi gerekiyor tam 40 haftalık oluyor
Mavi_- Aylinsertsu allahtan benimki döndü geçen hafta doktorum rahimde yumuşama var demişti hatta hiç sormadım ama yumuşamayla açıklık aynı şey mi diye
Emine1233 Son 6 arada tiklatiyor ama bise yok bugün kontrolüm vardı her şey iyi çıktı sancı falan hiç bir şey çıkmadı nst de ama evde ara ara oluyor bakalım ne zaman gelecek bende normal doğum için beklemedeyim
23062021 Emine1233 zaten varya evde bizi yoklarlar hastaneye gittigimiz zaman hic hareket bile etmezler yumurcaklar nts ye falan girince sanci falan cikmaz evde oluyordu derim doktora oda guler bana 😄
Mavi_- Emine1233 bende 40 ı geçmez inşallah diye ümit ediyorum sezeryan olmak istemiyorum nedense suni sancı hiç istemiyorum inşallah bebeğim beni üzmez sıkıntısız şekilde gelir
23062021 Mavi_- bende 40+2 oldum hala bekliyorum senin gibiyim aynı ne bi sancı ne bir belirti ama sonuna kadar normal dogumcuyum Allahtan birsey olmazsa beklicem
Mavi_- 23062021 aynen öyle canım evde cidden kıpır kıpır ama bugün kasıklarım ağrıyor biraz 40 a basar basmaz gelir inşallah peki gelmek istemzse suni sancı mı almayı düşünüyosun
23062021 Mavi_- evet canım gelmezse suni sancı ile doğum yapmak istiyorum çünkü sezaryandan korkuyorum bide annemler hep diyor Normal dogumda bi gun aci cekiyorsun ama sezaryan olursa her seyden onune çıkiyor sıkintisi diye
Bsrahb Mavi_- ilk Doğum Cuma 40. Hafta doluyor doktorum daha beklememize gerek yok dedi 1 aydır yalancı sancılar kasılmalar oluyor ama kendi doğmuyor en son 1cm açılmam vardı bu yüzden suni verecek
Mavi_- Bsrahb hmmm 41 e girecen yani sağsalim kucağına alırsın inşallah en önemlisi o tabi ama bu bebişler niye nazlanıyo böyle kendileri gelse olmaz mı 🙄