Aytflz Arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum ben 35 haftalık gebeyim ama bebek ultrasonda 38 gözüküyor ama kilosu 38 haftayla uyumlu değil ben hiçbirşey anlamadım
Merveofs Hafta-ultrason-bebeğin önde/geride olması hiçbir şey anlamıyorum bende hepsi farklı farklı bir şeyler söylüyor
Villanelle Kilosu 38 hafta değilse neyi 38 hafta gözüküyor ki? Bpd, hc, ac vs bunların ortalaması alınıp tahmini kilo söylüyorlar
Merveofs Aytflz 7 haftalıkken gittim doktor 6 haftalık dedi onun hesabına göre 11 haftalıkken başka doktora gittim 12 haftalık ve 1 hafta da önden gidiyor dedi. Şu an kaç haftalık olduğumu bilmiyorum galiba 😂
Villanelle Aytflz ya devlette ise makineler falan hep çok eski. Bebeği görebildiğine şükredecek doktorlar.
Selin12- Aytflz canım bak ben iki gün aynı hastaneye aynı acile gittim bir gün öncesi bebek haftası ile uyumluyken ikinci gün gittiğimde 3 hafta geri kaldığını söylediler bende dedim bir gün içinde 3 hafta geriye mi gitti dedim
Selin12- Aytflz acaba hangi sehir hastanesi bende basaksehir cam sakura şehir hastanesine gittim iki gün üst üste bir gün haftası ile uyumluydu ertesi gün aynı cihaz aynı hastane 3 hafta geri olduğunu söyledi
mucizegebelik6 Aytflz covidken sehir hastane aciline gittim bebeğime 3 hafta onde dedi sonra özel kendi doktoruma gittim uç gun sonra sadece bi hafta onde dedi. Bence devlet hastaneleri fazla ölçüm yapıyor tutturamıyor
Gamzeaydin13 adetime göre 24+3 ama devlette gittim 25+3 gözüküo özel hastaneye gittim detaylı ultrasyona girdim orda da aynı 25+3 gözüküo benimde kafam karıştı