Hayat-07 Kızlar bugün normalde adetimin dördüncü günü olması gerekiyor kullandığım uygulamaya göre en fazla bir gün tutmadığı oluyordu adet belirtilerimin hepsini yaşadım göğüs hassasiyeti gibi ama adet olmuşum gibi hepsi geçti ama ben daha adet olmadım ?? Sizce şuan test almalı mıyım varsa çıkar mı
Bayancorek Hayat-07 ben iki gün geçince yapmıştım pozitif çıktı, benim regl hiç gecikmezdi direk anlamıştım sonra kan verdim beta 6100 çıkınca netleşti, 3 haftalık falandı o zaman..
Pemberuya Hayat-07 ben regle 3 gün kala öğrendim kanda canm sonra test yaptım pozitif çıktı 🙈 bence varsa kesinlikle çıkar
Lulikli Hayat-07 geç döllenmede olsa bence varsa çıkacaktır. Ben 1 hafta geçe 3000le öğrendim 8 gün geç döllenmeydi. En iyisi kan verin. Kafaya çok taktıysanız her şeyi belirti olarak algılıyor olabilirsiniz. Ben çok taktığımda her belirtiyi yaşamıştım ama hamile değildim. Üstelik tam 1 ay da adet olmadım. İnşallah gönlünüze göre versin allah 🤲🏻
Hayat-07 Pemberuya ya çok heyecanlıyım ben ama adetimin 5 gün öncesine erken testlerden aldım adet öncesini biliyormuş negatifti ama
Pemberuya Hayat-07 En temizi Kan vermek kuzum çünkü bazen geç döllenme olabilir diyorlar bide göğüs hassasiyeti vs var mı ısırilmış gibi sızladı benim
Hayat-07 Bayancorek o bende de var ama işten eve yoğun gittiğimde çoğu zaman öyle oluyorum zaten oma yormak istemedim
Hayat-07 Lulikli eşim o kadar çok istiyor ki ve bugün adet oldum dedim inanmak istemedi olsa da olmamada sürpriz yapmak istiyorum ona belki de kafama taktığım için bana öyle geliyor yanılmakdan korkuyorum
Fatmanur__ Lulikli benim adetim 1 hafta geçti testte pozitif çıktı ama kanda ki değerim 194 düşük çıktı o yüzden de ultrasonda gözükmedi neden olabilir acaba geç döllenme mi olmuştur
Bayancorek Hayat-07 olabilir bende her zaman olan bir şey değildi o, o yüzden ben ordan anladım.. 2 günde bir dip köşe temizlik yapan biriydim hiç yorulmazdım,yorulunca garibime gitmişti,o zaman fark ettim 🤗
Lulikli Fatmanur__ bilemiyorum ama bence geç döllenme değil pozitifi görmüşsünüz önemli olan o. Artık son adete göre haftanızı takip edip 7.-8. Haftada muhtemelen görürsünüz bebeği, kalp atışını😊