Dilara9406 Kizlar ben bugun ignemi oldum da herhangi bi etkisi filan oluyormu bilgi verilmedi de bana cunki saglik ocaginda vurdurdum doktor aile hekiminden olabilirsin dedi ama orasi bilgi vrrmedi bana da
Mrv1007 Dilara9406 bir yan etki olmuyor, kalçan sadece birazcık sızlıyor ama hemen geçti benim sonra💕
doee2022 Dilara9406 merhaba, iğneyi kaçıncı haftada oldunuz? Doktorum bana kanaman olursa hemen geleceksin dedi. Kanaman olmasa dahi 28 haftada iğne olacaksın dedi?
nefes2022 Dilara9406 28 haftada bende oldum canım hiç yan etkisi olmadı zatən iyne yapılırkən doktorum yan etkisi yok dedi iynenin amma iyne yapıldıqdan sonra hafif bi ağrı oluyo oda geçiyor
RonayiM Hayır canım hiç bir yan etkisi yok bende oldum bende hiç bir yan etkisi olmamıştı hemşire sadece kalcan hafif ağrıyabilir demişti 🤗
Villanelle Mrv1007 teşekkürler, biz ikimiz de pozitif olduğumuz için herhalde hiç söz etmediler. Anladım 😊
Dilara9406 doee2022 kanama olursa erken vuruyolar olmassa 28.haftada vuruyolar bende kanama olmadi ve 28+5 deyim vuruldum 28 den sonra vuruluyo
Eslemmiraaa doee2022 eğer bi kanama olursa hemen vuruyorlar daha sonra 3 ay koruması oluyor o iğnenin 28 den sonra tekrar vuruluyor 3 aylık koruma içinde iğne vurunduysan doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre tekrar vuruluyor iğne
Umran__37 Dilara9406 kan uyusmalgi diye baslik acmisiniz annem eskiden bana hamile iken vurulmus kardesime etki etmis kardesime hamileyken bi daha vurulmus diger kardesime etki etmis annem ve babamada uyusmazlik var onun icin dedim canim ☺️