em1nece Deletedmom72720 benim de bugün 37+2 de yapıldı bebek kanaldaymış ama açılma yokmuş kalp atışları çok zayıf çıktı cuma günü tekrar nst çekilecek yine aynı çıkarsa suni verip doğumu başlatacak
kuzeyinannesiiiii Deletedmom72720 28 haftalık dün bakıldı hiç öyle korkulcak birsey degilmis canım hic acımadı doktorumda zaten o sırada moral vererek 1 dk baktı hemencik bitti anlamdım birsey 🤗
Deletedmom_289 Xxz hadi ya canım çok erken degil mi bebeğin kaç kilo doğdu ben çatı muayenesi doğumu başlatıyor diye duymuştum herkeste degil ama benimde 2 haftam kaldı 🤢
Xxz Deletedmom_289 yok yanlış anlama baktığı için dogurmadim benim zaten doğum başlamış doktor bakınca hemen yatış verdi ha sonrasını hızlandırdı mi bilmiyorum baktığı zmaan 3 cm dedi yukarı çıktık tekerlekli sandalyeye oturttular yurumedim de ebe 6 cm dedi. Ya doktor beni korkutmak için az söyledi yada ilerletti bilmiyorum ama günün gelmeden doguramazsin zaten benim bebek kanalda kafası bayağı aşağı inmisti
Elifkskl Deletedmom_289 yok bacım kaç kez muyane ettiler 1 cm bile açılma olmadı 38+1 de sezeryan oldum
Aslylmz Bebegimveben0666 tok canım yani benim hiçacıma agrı olmadı cok sukur doktorumunda eli hafifti sonradan lekelenme kanama gibi olabilir tedirgin olma dedi ama oda olmadı
Deletedmom72720 Bebegimveben0666 kişiden kişiye göre değişir buradaki yorumlara bakarak ön yargılı olmamak lazım . 37 deyim bugün yaptı doktor 1 cm açıklık varmış herşey normal dedi çatın da güzel dedi . İşaret ve orta parmağa jel gibi birsey sürüyor sonra vajinaya aokuyor ilk başta birsey yok diyorsun sonrasın da arkaya doğru ittiriyor orada biraz baskı yapıyor gibi oluyor çok can yakıcı değildi benim için açıkçası . Sizde mutlu mutlu ön yargısız yaptırın korkmayın biz kadınların isteyipte yapamadığımız hiçbir şey yok 😉
Deletedmom_289 Elifkskl herkeste değilmiş demek ki canım peki sen isteyerek mi sezaryen oldun yoksa dar mıydı çatı kesin belli oluyor mu
Poyrazin_annesi Ben dün çatı muanesı oldum 38 haftalıgım. Pazartesı sezeryan olcam. Çatım normale musaitmiş ama bn korktugum ıcın sezeryan ıstedım. Herkesin acı eşiği farklıdır tabi ama bn çatı muanesınde cok bagırdm oyuzden normal dogum bana gore degl😂