Busra98_ ikicocuklubiranne ay masallah Allah bağışlasın sizlere ikisinide bizde ikincileri görür müyüz ki burlarda 🤷🏼♀️😅
seyma-02aslan Busra98_ çıkar canım merak etme😊 bende o şekilde verdim hiç stres olma bebeğini düşün🌸❤️
MaBelle Busra98_ idrar testinde çıktıysa kanda çıkar merak etmeyin ☺️ Önce kana sonra idrara karışır beta hcg. Güzel haberler alırsınız inşallah ♥️
Aurora_ Ayy ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 benimde adet günüm Cumartesi acaba test yapsam çıkar mı elimde 1 tane test var Cumartesi sabah mı yapsam çıkmaz diye korkuyorum. Yumurtlama günüm 13 Şubat erken mi kafamda deli sorular 😊
[silindi] sdnrakgl Ben 5 haftalıkken gittiğimde keseyi görmüştüm şükür 19 şubatta kontrole gittim 7+1 de kalp atışı duydum, bugün itibari ile 7+4 pazartesi günü muayenem var bakalım ☺️ Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏼
Busra98_ MaBelle amiinn inşallahh çok teşekkür ederiz erken gebelikle yapıyorum ya bide hassas ölçüyo diye tedirgin oldumda dediğiniz gibi önce kanda çıkıyo sonuçta idrara azda olsa geçtiğine göre yine biraz yükselmis demektir☺️
MaBelle Busra98_ ay nası dayanıyosunuz kan vermeden😅 ben sabah testi yapmıştım 1 saat sonra hastanedeydim 🤣