SenaDerin Seda_41 bende vajinadan alıyordum , ağız yoluyla aldığında yan etkilerini daha çok hissediyorsun. Vajina yoluyla daha hızlı etki ediyor demişti doktorum
Tiredmother Yapabilirsen vajinal yapamazsan ağızdan dedi günde 3 tane içiyorum sersem gibi yapıyo beni ağır bi ilaç. Ben diğer türlü yapamadığım için ağızdan alıyorum uyuyorum tüm gün nerdeyse
BusraaaaNurr Başta vajinadan aldım enfeksiyon yaptı sonra ağızdan aldım günde 3 tane alıyorum baş dönmesi halsizlik uyku yapıyor ama zamanla alışıyorum
3oglanannesi Seda_41 makat olur mu canım rahim içşn verilen bi ilaç vajşnadan alman lazım itebildiğin kadar da ileri itmen lazım
Seda_41 Fitil olarak kullanican dedi bende vajinadan kullanmıyorum çünkü bilgi vermedi fitil deyince vajina gelmedi benim aklıma 😂
muserref02 İlacı ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Doktor 12 haftam bitti içmeye devam dedi bir sorun gördüğünü düşündüm bu yüzden sordum ama hiçbir sorun yok dedi neden kullanmaya devam ettirdi anlamadım
Snmdrm Dün başladım bende 3 gün vajınadan sabah akşam kanama gelmesse 🙏🏻 3 gunden sonra Akşamları 1 tane dedi