Srdm Kızlar dün pik görmediğim halde bugün silikleşti testim sizce çatladıgı için mi?  bugün gördüğüm bu dünkü bu fotoğrafta 3. Sıradaki 
Mavidunyamm Srdm yumurtlama olmadan çatlama olmaz ki. Siz daha yumurtlama görmemişsiniz 😊 benim yumurtlama dan bir önce aşırı silikti yani bu test Lh hormununu gösteriyor sizinki daha yükselişte değil
Betibella Srdm bir kaç günü olur diyebiliriz benimde öyle olmuştu silik oldu bir kaç gün tam pig gününde koyu kırmızı oluyor
Srdm Mavidunyamm o zaman yumurtlamanın 1-2 güne olacağını gösteriyor diyebilir miyiz? Çünkü genellikle adet bitiminden 5 gün sonra sol kasıkta yoğun ağrı hissediyorum hep yumurtlama olabilir diye düşünüyorum o günü testle emin olmak istedim
Mavidunyamm Srdm bide yumurtlama her ay aynı günde olmuyor 😊 ben 2 defa takip yaptım birinde 15. Gün diğer ay 23. Gün yumurtlama gördüm
Mavidunyamm Srdm yani illa yavaş yavaş kırmızı olacak değil. Çok silikken bir gün sonra koyu olabilir
Srdm Gulcingezer teşekkür ederim devam edicem, benim 2-3 aydır 12. günde sol yumurtalık ağrım oluyor yumurtlamanjn o gün olduğunu düşünüyorum ama bakıcam teste devam edip