Ankam minel44 ben de Hamilton aldım ama puset bağlantısı olmuyor. Siz pusetsiz doğrudan bebek arabasına mi yatırmayı düşünüyorsunuz yenidoğan döneminde?
Ankam Melek1111 puset bağlantısı olmuyor sanırım Xiaomi’de de. İlk aylar pusetsiz yalnızca bebek arabasına mi yatırmayı düşünüyorsunuz?
Melek1111 Ankam puset bağlantısı yok evet .Zaten ilk aylar çok dışarıda gezmeyiz gideceğimiz yere götürürken de pusetine koyarız puseti de araca koyar öyle gideriz diye düşünüyorum
Elfs Mltm-strk43 kabin boy travel sistemler var benimki ondan tavsiye ederim Kraft onyx travel sistem diye geçiyor
tugbakya Ankam Evet o dediginiz sadece travel sistemlerde oluyor. Ben 2 aydan sonra koyarım ama bebek arabasına tam yatış pozisyonu var emniyet kilidi var bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. İlk 2 ayda da bebek arabasıyla çok işim yok zaten
bebislerimi_buyutuyorum Mltm-strk43 kiwinin pusetli travel sistemini almıştım 2 yıldır kullanıyorum elim ayağım resmen trendyoldan 2 yıl önce aldık aldığım en iyi şey o gerçekten 🤌🏻❤️
Eslem_1 bebislerimi_buyutuyorum onu ben de gördüm trendyolda krem rengini ama cesaret edemedim acaba dayanıklı mı diye 😊 hatta yenidoğan takım şeklindeydi yatakta vardı komple
bebislerimi_buyutuyorum Eslem_1 gerçekten çok memnunum valla abartısız söylüyorum yani ❤️ biz 2 yil önce 1200 liraya almıştık şuan bilmiyorum nedir fiyati
tugbakya karakiz1 Merhaba evet xiaomi mitu. Aslında özelliklerinde yenidogandan itibaren kullanılır deniliyor. Çünkü tam yatış pozisyonu var. Ama ben yine de ilk 2 ay zaten çok bebek arabasına ihtiyacım olacağını düşünmediğim için ayrica puset aldim onda taşırım diye düşünüyorum. 2 aydan sonra koyarım arabaya. Çok hafif sürüşü çok konforlu bir araba olduğu için ben çok beğenerek aldım.
karakiz1 Mltm-strk43 Bende henuz almadim arastiriyorum sunny baby 9026 youtube videosu var trawel ama kabin boy oluyor katlaninca yer kapkamiyor bende kabin boycuyum kararsiz kaldim bir videosuna bakin isterseniz
Payan Mltm-strk43 ben ilk çocuğumda hafif kapaması fln rahat bir model kullandım pişmanım,bebek hiç rahat edemiyor,en azından ilk yıl büyük geniş bir şey kullanıp,1yaşından sonra baston modellere geçiş yapmayı düşünüyorum