seyma-02aslan Adaryona hamilesin tebrikler😊 2 güne bir düzenli kan ver değerlerine baktır mutlaka. Adetin geçmiş miydi?
el1fff Gebesiniz bende 150 ile öğrenmiştim hayırlı olsun umarım değerleriniz 2 ye katlanır bir sorun yaşamazsınız tebrikler 🥲🥲
Fatmanur__ el1fff ben kadar süre de artmıştı değerleriniz acaba bende 194 ile öğrendim bugün doktora gittim kese gözükmedi normal mi
Mucizem0825 Hamilesin canim gozun aydin cok yeni bebek suan rahme tutunma asamasinda is guc tutma kendine dikkat et ayaklarini sicak tut mutlaka bide 2 gunde bir 1 2 kere kan ver gebeligin saglikli olup olmadigini bilmen icin
Adaryona Mucizem0825 tamam canım teşekkürler tavsiyelerin için.acaba ne zaman keseyi görebilirim bu değere göre
Mucizem0825 Adaryona 1.000 ustunde ciktiginda gorebilirsin canim keseyi oyuzden duzenli kan ver ya 2 gunde bir yada 4 gunde bir
nrsen Adaryona hayırlı olsun canım bana doktorum 2500 lerde kese görünür dedi . 2 günde en az 2 katına çkıyor ona göre hesaplarsan eğer 5 marttan sonra rahatlıkla görünebilir.
el1fff Fatmanur__ hala aynı dertten muzdaribim. 5 haftalığım ama kese gözükmedi. 2 günde bir yapılan testlerim 150-350-500 doktorum 3. değerin az olduğunu söyledi. Cumayı bekliyoruz..
Asli6- Fatmanur__ benim ilk gittiğimde değerim binin uzerindeydi kese görünmüyordu simdi 20 haftalık olduk. Bi sıkıntı olmaz Allah in izniyle 😚🤗🙏🏻